Maç Günü: Zonguldak Belediye - Beykoz

Zonguldak Bld. - Beykoz 
12 Ocak Cumartesi 14:00
Can Polat Pamay S.S. 



Lig de ki konumumuz çok kötü ama sahada çok iyiyiz. Mağlubiyeti olmayan Düzce Bld. ile kendi salonumuzda oynadığımız maçta yenmemiz sürpriz olmazdı. Hatta biraz daha ileriye gideyim hakem Düzce temsilcisini korumak istemeseydi o maç bizimdi. Gel gelelim Basket spor, Şişli, Bahçelievler Bld. maçlarının sonuçlarına bir türlü anlam veremiyorum. Şimdi sporcular ekonomik konulardan şikayet edeceklerdir. İyide bizde parke üstünde sizi görüyoruz. Sizin tek elle yeneceğiniz takımlar bunlar nasıl olur da bu kadar kötü olur. Zonguldak Bld. genç ve tecrübesiz oyunculardan oluşan bir takım. İlk maç farklı yenmiştik. Bu maçda da zorlanacağımızı düşünmüyorum ama maç sahada kazanılır rakibe saygı gösterip disiplini korumak şart.
Haftaya deplasmanda Düzce Teml. maçı var o maçada galibiyet gözüyle bakıyorum. Grup da ki durumumuzu   Şişli ve Basket spor maçları belirleyecek. 2 maçta kendi salonumuzda. Son içerde ki 2 maçta taraftarın kendine bi' çeki düzen vermesi şart. Sayı olarak iyiyiz, kendi sporcumuza etkimiz iyi fakat hakem ve rakibi baskı altına alamıyoruz. 
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder