Maç Günü: Beykoz 1908 2 - 0 Etimesgut Şekerspor


2 - 0
Yer: Kelle İbrahim Stadı (Beykoz)
Tarih:11 Eylül 2008 Perşembe
Saat: 16:00
Hakem:KADİR SORGUÇ


Hakemi inceledim.Geçen sene 2-0 kazandığımız Yıldırım Bosna maçını yönetmiş.Son 10 yönettiği maçda sadece 1 kere deplasman takımı kazanmış.G.O.P. - Etimesgut maçında 4. Hakemmiş ve Etimesgut yenilmiş.

Rakip ilk 2 haftada Alibeyköy ve İstanbulspor ile berabere kaldı.2 puanda, gol yemediler ve atamadılar.Arada kupa maçında Tokat ile kendi evlerinde karşılaştılar ve 5-3 yenildiler.

Hava 23 derece Nem: %54 sahanın çimleri toparlandı.Hava güzel,zemin uygun,hakem güzel,rakip uygun yenmemek için hiç bir sebep yok.

Taraftara gelince hafta içi yer yer boşluklar olacaktır.Yenilenmiş stadımıza ilk defa giriyoruz ve koltukla tanışacağız.1000 kişide olsa çok coşkulu geçecek eminim.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 yorum:

  1. tebrikler beykoz!

    YanıtlaSil
  2. Şeker geçen yıl iyi takımdı, bu yıl o denli iddialı görünmüyorlar, bizim arkadaşlar bir maçını izlediler sıkıcı dediler hatta. Ancak ne olursa olsun Şeker, Şeker'dir, ben temkinli bakarım rakip onlar olduğunda. İyi bir galibiyet, tebrikler Beykoz!

    Yükselme Grubu'nda görüşücez umarım :)

    YanıtlaSil
  3. Vallahi iddia lı olanı buysa bu grubun bekle bizi yükselme grubu. :)

    YanıtlaSil