Maçın Ardından : Beykoz 1908 0-1 Van Belediyespor

Paramız yok denirken Antalya da kamp yapan takımımız Balıkesirle hava muhalefeti nedeniyle yapamadığı maçın ardından ilk hazırlık maçını Van Belediyespor ile yaptı.Gelişmeleri Talip Ercan'ın blog'un dan öğreniyoruz.

Antalya Slience Bech Tesilerinde lig hazırlıklarını devam ettiren Beykoz 1908 A.Ş.Futbol Takımı Belediye Vanspor takımına 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın her iki yarısında değişik bir kadro ile sahaya çıkan sarı-siyahlı ekipte oyuncular ilk kez bir müsabakada yan yana oynama imkanı buldu. Sarı-siyahlı ekibimiz karşılaşmaya Kalede Cengiz-Ruşen-Ali Çevik-Erdem-Ali Keleşoğlu-Hüseyin Öztürk-Erdem Koçal-Tolga-Yasin Sakaloğlu-Hızır Ayaz ve Özgür’den kurulu bir kadro ile çıktı.İki takımda gol kaydına muvaffak olamazken Beykoz ikinci yarıda kadrosunu değiştirirken Kalede Gökhan-Mustafa Öztürk-Hasan-Hayrullah-Enis-Barış-Tarık ve Levent oynayan isimler oldu. Kaleci Fatih ile yeni katılan Gökhan ise müsabakada yer almadılar. Beykoz 2.yarıda kalesinde tek golü görürken maçtan 1-0 mağlup ayrılmak zorunda kaldı.

Talip ERCAN / ER-HA
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder