Rakip İ.T.Ü.

Erkekler İkinci Ligi'nde Konya deplasmanında Torku Selçuk Üniversitesine 90-76 kaybeden İTÜ Kalebodurda gözler bu hafta sonunda oynanacak olan Beykoz maçına çevrildi.

Torku Selçuk Üniversitesi önünde oyunun büyük bölümünde savunma olarak çok kötü bir performans sergilediklerini belirten Genel Menajer Cömert Küce, hedeflerinin alt sıralarda mücadele eden takımlarla oynayacakları maçlar olduğunu söyledi.

Küce değerlendirmesine şöyle devam etti; Çok sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz. Başakşehir galibiyeti ile soluk aldık ancak transferin son günlerini istediğimiz şekilde tamamlayamadık. Bir çok kulübün transfer etmek istediği 2.08lik TED Kolejlilerin pivotu Uğurcan Aksoyu transfer ettik ama ilk antrenmanda iki yerden ayağını kırdı ve ameliyat olup sezonu kapattı. Bence alabileceğimiz en iyi uzunu almıştık. Hüseyin Doğan haftalardır süregelen sakatlığını atlatmasını umuyoruz. Bu hafta Torku Selçuk Üniversitesi önünde 9 kişi ile mücadele etmeye çalıştık. Ancak dar rotasyonda çok iyi gününde olan rakibimize direnemedik. Onları da iyi oyunları nedeniyle tebrik ederim. Bu hafta bizim için son derece önemli olan Beykoz maçını kendi evimizde oynayacağız. İlk maçta yenildiğimiz rakibimizi bu kez yenip son sıradan kurtulmak istiyoruz. Ardından Akhisar deplasmanı var. Bu iki maçı kazanırsak çok önemli iki galibiyet almış olacağız. Ancak ikinci ligin zorluğunun ve garanti maç olmayışının farkındayız. Ligi maç maç düşünmeye çalışıyoruz. Hedefler haftalar geçtikçe değişebilir. Ben takıma güveniyorum. İTÜ layık olduğu yerlere mutlaka gelecektir.

---------------/--------------

Bugün Bizden 3 Hafta önce İTÜ 'ye giden Nejat Sayman'nında görevine son verildiğini ve Cihan Sever ile görüştüklerini öğrendim.Bizim maça yeni koçla başlayacaklar.Umut Tınay forma giyecek büyük ihtimalle.Cumartesi maçta olup var gücümüzle takıma destek vermemiz gerekiyor.2 Branşda Amatör çekilmez önümüzdeki sene.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder