En "Zeki" Başkan





TBF Kamuoyunun Talebine Cevap Vermeli
Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu TBF’nin 26 Haziran Perşembe günü yapacağı toplantıda karara bağlayacağı, Beko Basketbol Ligi’nde oynayacak takım sayısıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Basketbol kamuoyu oldukça çekişmeli ve zevkli geçen 2007-2008 sezonunun ardından, Beko Basketbol Ligi’nin 18 takımla oynanmasından yana görüş bildirdi. Bu doğrultuda TBF kamuoyunun talebine cevap vermelidir.” dedi.
Aksu, Beykoz camiası olarak Beko Basketbol Ligi’nde yer almanın kendileri için çok önemli olduğunun altını çizerek: “Daha önce TBF’nin Beko Basketbol Ligi’nin takımsayısıyla alakalı kulüplerle yaptığı toplantıda, büyük çoğunluk 18 takımlı ligin Türk Basketbolu’na büyük yararı olacağı şeklinde görüş bildirdi. Ayrıca hem yazılı hem görsel medya oldukça çekişmeli geçen ve kalitenin yükseldiği bu sezon takım sayısının arttırılmasının doğru bir hamle olacağını defalarca belirtliler. Biz de açıkçası aynı görüşteyiz. Olası bir playout kararı çıkması halinde kulüp olarak üstümüze düşeni yapıp, genç ve mücadeleci bir kadro oluşturarak Beko Basketbol Ligi’ne renk katmaya devam etmek istiyoruz.” dedi.


------------------------------------------------------------------------------------


BEKO BASKETBOL LİGİ 16 TAKIMLA DEVAM EDİYOR

Zaman zaman basketbol kamuoyunda 18 takım ile oynanması yönünde görüşler dile getirilen Beko Basketbol Ligi’nde, takım sayısının artırılması ile ilgili olarak yapılan değerlendirme sonucunda, 2008-09 sezonunun da 16 takım ile oynanması uygun görülmüştür. Ligin istikrarının ve 2007-08 sezonunda yakalanan ivmenin korunması ve kalite düzeyinde süreklilik sağlanması adına takım sayısının aynı kalmasına karar verilmiştir.




Sayın Başkan;


Demecinizi okudukdan sonra yazacakdım; yarın play out kararı çıksa hangi kadroyla neye hazırlandınız?Play out maçlarında ne yapacaksınız?Yine bizi Erdal Bibo,Alper 2 tane amatör afro-amerikalının eline mi bırakacasınız? diye.Hayat şartları size yetişmemi engelliyor olmadı.Yazamadım.


Koca Sezonda 30 maç oynandı.Bağırdık "Bu takım küme düşer." dedik."Alayını sat." dedik.Döndün "2. yarı düzelecekler." dedin.İnandık.Yine aynı tas aynı hamam devam etti.Biz sertleşdik,sen yine onları korudun bize karşı.Biz antremanada gelir hesap sorarız,diz çöktürürüz.Bunu en iyi sen biliyorsun Sayın Başkan.Sen bizi frenledin.Sezon bitti küme düşme hattındayız son maça kadar ümit var ama sahada umut yok.İsyan ederken döndün dedin ki; "18 Takıma çıkacak lig,Rahat olun." Başkan şimdi sen bak rahatına.Devre arası bunları satmadın,dağıtmadın,ruhsuzları bize karşı kolladın,kanatlarının altına aldın.Kimden korktun? Zaten çıkmasın 18 takıma 30 maçda yapamadığını 4 maçda mı yapacaksın? Yine biz işimizden, evimizden, paramızdan olacakdık play out'da.Eşantiyon kümede kalmaların takımı değil.Yüreğiyle amatöre düşenlerdeniz biz.


Bunca insanın sevdasıyla oynamayın.Kimi okulundan kaçıyor,kimi anasının kucağından,Kimisi çoluğu,çocuğu,evi,barkı bırakıyor,kimi borç batağında salı,çarşamba,perşembe,cumartesi,pazar iş var demiyor her yere peşinden gidiyor bu armanın.Oyundur en nihayetinde, kötü sonuçda olur.Biz tek bir şey istedik; "Çık sahaya aslan gibi oyna,Üstündeki formanın kutsallığını anla,Sarı - Siyah' a bürün, kalkanın olsun o arma.Gerisi Hikaye..." ister 30 ye ister 40 ye.Laf ağızdan bir kere çıkar bizde;Üzüntün de sevincinle seninle birlikte...30 maçda bir maç yüreğini koymazmı insan ortaya.Umarım bir gün yine Real - Meydan (Ümraniye) Gloria Jeans'de o bayanlarla kahve içerken görürüm seni Erdal Bibo.O gün günlerden ne olur bilmem ama benim için Hesap günüdür!Aşkla,sevdayla nasıl oynanır öğreteceğim sana.Sanada teşekkürler Çetin Hoca.Burçin Badem Daçka sokakların da söylediğin lafları unutmadım sanada teşekkürler.Ve sponsor TTnet sevgiler.(Başka servis sağlayıcı üstünden bunları yazdığıma çok memnunum şuan.)

Şimdi sen konuş Başkan seneye kimleri alıyosun kimi satıyorsun?Bırak git diyeceğim,yerine gelecek adam yok.Seneye şampiyonuz de yarın.

Unutma! Biz bu renkleri Şampiyon olsun diye sevmedik.

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder