Bu sefer dinlenin gelin.








Göreme Kupası haberini yazarken "Kupayı alın gelin" diye yazmıştım.Sağolsunlar aldılar.Yeni turnuvada da iyice dinlenip öyle gelmeleri takım için daha hayırlı olur gibime geliyor.Sakatlık,kaza,bela olmadan dönün inşallah.

Nevşehir’de bir turnuvaya daha katılacak takımımız.Bu turnuvada BUGSAŞ, Altınordu ve Çorumspor ile karşılaşacak.Genç oyuncuların denenmesi ve tecrübe kazanmasına yönelik kadrolar çıkarılacağı tahmin ediliyor. Hocamızın planlarında finale kalmakdan çok Beykoz'a dönüp hazırlıklara burda devam etmek var.3 Futbolcuyla daha temas halinde oldukları ve bunları transfer etmek istedikleri gelen bilgiler arasında.
Resimler Talip Ercan'ın kaynak www.beykoz1908.com
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 yorum:

  1. Tebrikler Semt Aşığı! Tebrikler Beykoz! Lig öncesi bu tarz organizasyonlar önemli veriler içerir bence. Siz de ciddi bir rakip olduğunuzu gösterdiniz. Yükselme Grubu'nda görüşürüz diyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Neden olmasın derim :)

    YanıtlaSil
  3. Ben gözümü açtım 3. lig o kadar alışığım ki sportif başarısızlığa bu günler rüya gibi :) Hocamız hedef yeniden şampiyon olmak diyor zaten.Olursa bende ankara üstünden adana yaparım :)

    YanıtlaSil