Rakipler # 1 : Zeytinburnu Spor

Zeytinburnu Spor'un bu seneki transferleri:
Tolga Güneş (Mustafakemalpaşaspor), Sinan Yüksel (Altınova), Savaş Yıldırım, Murat Dilek, İlker Baş (Gebzespor), Samet Borazan (Keşanspor), Onur Yılmaz (Vefa), İsmail Sağlam (Aydınspor), Kenan Çankaya (Çorumspor), Hakan Çalışkan (Ankara Tarım Kredispor), Engin Özmen (Aliağa Petkimspor), Fatih Dereli (Belediye Vanspor), Emrah Yılmaz (Edremitspor), Emirhan Dal (Çınarcıkspor), Engin Ergün (Dikilitaş), Caner Nurgör (Büyükçekmecespor) ve Abdurrahman Kırmacı (Küçükpazarspor)

Sergen Yalçın'ın peşindeler.
Yenihaberlerle Güncellenecektir.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. Madem "Rakiplerimiz" serisine başladın Semt Aşığı, ben de sizin gruptan bildiklerimle ilgili birkaç şey yazayım:

    Etimesgut Şekerspor: Geçen yıl Yükselme Grubu'nun en iyi top oynayan takımlarından biri, belki de en iyisiydi. Neden yükselemediler sorusu bir muamma. Çok derli toplu oynuyorlar, hem defans hem atak anlamında. Bir tek, karşıdaki takım çok iddialıysa eğer korkak çıkıyorlar sahaya, en büyük eksiklikleri o. Ankara'da başabaş geçmesi beklenen bir Karabük maçında çok çabuk çözüldüler ve pes ettiler. Bu hataya düşmezlerse çok iddialı olacaklardır. Yalnız kolay gol yiyorlar...

    Mersin İdman Yurdu: Bu yıla hayli iddialı giriyorlar. Geçen yıl Yükselme Grubu'nda, bizi son maçta şampiyonluktan etmekten başka pek bir şey yapamadılar. Ligin başında ya da sonunda oynamak iyi değil, ortalarda, daha henüz çok şey belli değilken oynanırsa rahat galibiyet alınabilir. Ancak sonlara doğru motive olacaklardır.

    Kırıkkalespor: Takım olarak çok zorlayacaklarını zannetmiyorum, deplasman yapanlar taşlanmaya hazır olsun derim nacizane.

    YanıtlaSil