Yeni sezonda Basketbol : Umut Gençlerimizin!




Beykozspor Konya'da
Beykozspor Basketbol takımı lig öncesinde çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Halen Konya Selçuk Üviversitesinin davetlisi olarak Konya'da bulunan sarı-siyahlılar takımın yeni ABD'lisi Konya'da startı verdi.

29 Ağustos' da Selçuk Üniversitesi ile oynanan hazırlık maçından 79-67 yenik ayrılan takımımız baskılı oyunuyla umut verdi.Bir sonra ki hazırlık maçı belli değil ama galibiyet alınacağı sinyalleri bu maç da verildi.

Genç Tolga'yı Beykozspor kaptı

Pınar Karşıyaka’nın altyapıdaki en önemli oyuncularından biri olan 1991 doğumlu Tolga Beritan Beykoz’a transfer oldu. Bilgi Üniversitesi’ni kazanmasıyla birlikte İstanbul’a yerleşmesi söz konusu olan Tolga, İstanbul takımları içersinde Beykoz ile el sıkıştı. Geçtiğimiz sezon Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda “en iyi forvet” seçilen Tolga, genç takım ile birlikte katıldığı Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 3.lüğü madalyasının da sahibi oldu.


Geçen seneki doymuş isimlerin bize veremediklerinden sonra büyük dersler çıkarılmış belli genç ve başarıya aç isimlerden oluşan bir kadromuz var.Geçen sene tribünlerden gelen seslerde bu yöndeydi zaten.Biraz istekli oynayalım yine düşelim.Sahada savaşmayan oyuncuyu sevmiyoruz!

Hoş Geldin Kaan Tolga.


Oytun Serdar Beykozspor'da

Alta yapıya ve gençlere verilen önemi kanıtlayıcı işler devam ediyor.Uzun yıllar Ülker Spor altyapısında çalışan en son geçtiğimiz sezon Banvit Spor Kulübündeki görevinden ayrılan Oytun Serdar İstanbul’un bu sene altyapıya büyük yatırımlar yapan Beykoz Spor Kulübü ile anlaştı. Oytun Serdar Beykoz’da Genç takım yardımcılığı görevinin yanı sıra , Minik takım antrenörlüğüde yapacak .


Sende Hoş Geldin Hocam.

Bu arada Altyapı takımlarından küçük ve yıldız takımlarını Akçay Güredeki Vole Spor Tesislerinde kampa sokan Beykoz altyapıda moraller bir hayli yüksek.

Enver Ekmen Beykoz'da

Bu yıl 2.lig’den 1.lig’e çıkmak için iddaalı kadro kuran Beykoz en son transferi eski Darüşşafakalı Enver Ekmen oldu. Efen Pilsen altyapısından yetişen Enver sırasıyla Efes Pilsen A takım , Galatasaray , Darüşşafaka ve geçen sezonda Antalya Kepez Belediyespor formasını giymişti.
(Diğer transferlere yapılan ayrıntılı istatislik incelemesi yapılacaktır)

Hoş geldin!
Nusret: " Büyük bir taraftar kitlesine sahip bir kulübe gelmekten oldukça gurur dolum "
"Galatasaray altyapısında yetiştikten sonra Beykoz ‘a bu sezon transfer oldum . Galatasaray’da genç takım son senemi oldukça iyi geçirmeminde bunda etkisi büyük olduğunu düşünüyorum . Beykoz Spor Kulübü gibi Türkiye’nin en seçkin ve Büyük bir taraftar kitlesine sahip kulübüne gelmekten oldukça gurur dolu ve mutluyum . Umarım geçtiğimiz sene Gençler ligindeki iyi oyunumu bu senede Beykoz’da 2.lig kadrosunda devam ettiririm. Bu sezon benim için çok önemli , bulduğum forma şansını elimden geldiği kadar iyi değerlendirmeye çalışacağım. "
Dur daha bişey görmedin Nusretim...
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder