Beykoz Işığı söndürdü!


TB2L"B" Grubu ekiplerinden Beykozspor, R. Şahin Köktürk Spor Salonu’nda karşılaştığı Işıkspor’u 82-70 mağlup etti.

Çetin Artam - Serkan Gürtuna hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmaya iyi başlayan taraf konuk Işıkspor oldu. İlk çeyreği 18-21 önde geçen Sarı Mavililere karşı ikinci çeyrekte savunma sertliğini arttıran Beykozspor, bu bölümü 22-13 ilk yarıyı da 40-34 galip tamamladı.

Üçüncü çeyreğe Gökhan Üçoklar’ın dış atışlarından bulduğu sayılarla etkili giren Işıkspor karşısında oyun disiplininden kopmayan Beykozspor, bu periyodu 22-24 mağlup kapatsa da son 10 dakikaya 62-58 üstün girmeyi bildi. Son periyotta hem savunmada hem de hücumda oyuna ağırlığını koyan Hakan Yavuz’un öğrencileri karşılaşmadan 82-70’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Beykozspor’un ABD'li forveti Dominique Kirk 15 sayı 8 ribauntla takımının en skorer ismi olurken, Enver Ekmen 14, Halil Kutruza da attığı 13 sayı ile Beykoz Spor’un galibiyetinde önemli rol oynadılar. Sarı Siyahlıların genç oyuncusu Nusret Yıldırım ise 10 sayı- 11 ribauntluk performansıyla karşılaşmayı double double yaparak tamamladı.


Kaynak: Basketbol Federasyonu resmi sitesi

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 yorum:

  1. Bu maç her şekilde garanti Beykoz'un olurdu zaten :)

    YanıtlaSil
  2. yani alternatifi yok.Yaşlnız başlığa dikkat her an fotomaçdan teklif alabilirim :)

    YanıtlaSil