Önümüzdeki günlerde... #1


Aylardan Eylül.Ajandamız kalabalık.Kilometreler,Patrona yalanlar,Ailelerle restleşmeler bizi bekliyor.Allah'tan Ramazan "aç,susuz deplasman yapıyoruz" diyemeyeceğiz.Tabii ramazanın dezavantajı maç öncesi takılmalarımız azalacak.


  • Geçtiğimiz cumartesi İ.T.Ü. ile yapılan hazırlık maçını takımımız 88-70 yendi.Dominique Kirk 'in pota altı mücadelesi ve Enver Ekmen’in mütiş 3 lükleriyle takımımız hayli göz doldurdu.Nusretin üstüste top kayıplarından sonra Hakan Yavuz adeta çılgına dönerken Nusret'i sert bir şekilde uyardı.Top kayıpları dışında Nusret'de günün etkili ismlerindendi.
  • Federasyonun azından maç:

    Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beykoz, Recep Şahin Köktürk Spor Salonu’nda oynanan hazırlık maçında B Grubu’ndaki önemli rakiplerinden İTÜ'yü 88-70 mağlup etti.Karşılaşmaya Tolga Tekinalp’in dış atışlardan bulduğu isabetlerle iyi başlayan İTÜ karşısında ev sahibi Beykoz, Enver Ekmen ve Nusret Yıldırım’ın sayılarıyla farkın açılmasına izin vermedi ve ilk çeyrek 25-28 konuk takım lehine sonuçlandı. İkinci çeyrekte rakibine kolay şansı tanımayan Beykoz, hücumda da Anıl Bozbay’ın sayılarıyla etkili olunca bu bölüm 20-10, devre de 45-38 Sarı Siyahlıların üstünlüğüyle geçildi..Üçüncü çeyrekte de Tolga Tekinalp’in sayılarıyla oyunda üstünlük kurmaya çalışan İTÜ bu periyodu 10-16 önde bitirirmesine karşın Beykoz Spor son çeyreğe 55-54 üstün girdi. Dördüncü periyotta savunma dozajını arttıran ve hızlı hücumlarla kolay sayılar bulan Beykoz rakibinin oyun direncini kırdı ve karşılaşmadan 88-70’lik skorla galip ayrıldı. Beykoz’da Enver Ekmen 16 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, Anıl Bozbay 15 sayı 4 ribauntluk performansıyla galibiyette önemli rol oynadı.

  • Federasyonun yayınladığı programda 14 Eylül Pazar günü gözüken;2.Lig 3.Hafta mücadesi olan Beykoz 1908 - Etimesgut Şeker spor maçı 11 Eylül Perşemde saat 16:00 olarak programlandı.Benim jenerasyonum ve tribünleri büyük çoğunluğu ilk defa 2.Ligde izleyecek armayı,kendi sahamızda ki ilk maçımız bu sezon.Mersine az sayıda taraftarımız gitti.Tambir buluşma havasında olacak maç ama Perşembe yani hafta içi.
  • 20 Eylül Cumartesi Deplasmanlı Gençler Ligi 1. Hafta Müsabakası saat 12:00 de kendi sahamızda Anadolu Üsküdar 1908 A.Ş. ile oynanacak.

  • 21 Eylül programında yayınlanacak bir lig maçımız var. (Konya Şeker Spor) Konya Şeker spor Alibeyköy maçını Konya Atatürk stadında oynadı.Güzel bir organizasyon olursa rahatlıkla gidilebilecek bir deplasman.

  • Daha sonra 24 Eylül'de Türkiye Kupası 2. Kademe maçlarına çıkacağız.Kupa statüsünden çok net bir şekilde; Süper Ligden ve 1.Ligden takımlarında içinde olduğu bir kura çekilecek (12 Eylül 11:00).Bu maçın yeri ve saati henüz belli değil.(edit:Altayla eşleştik maç kendi sahamızda)
  • 27 Eylül Cumartesi Deplasmanlı Gençler Süper Ligi 2. Hafta müsabakası İnönü stadında saat 12:00 'de Beşiktaş Jimlastik Klübüyle oynanacak.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder