Maçın Ardından : Mersin İdman Yurdu - Beykoz1908




"Sıcak hava zorladı"
TFF 2. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Mersin İdmanyurdu'na 2-0 yenilen Beykoz 1908'in basın sözcüsü Yusuf Koç, sıcak havadan dolayı zorlandıklarını söyledi.

Koç, yaptığı açıklamada, karşılaşmanın 36-37 derece sıcak havada oynandığını belirterek, ''Mersin'deki anormal sıcak hava bizi olumsuz etkiledi. İlk dakikalarda yediğimiz golle de oyuncuların morali bozuldu'' dedi. Mersin İdmanyurdu'nun, 36. dakikada attığı 2. golden sonra savunma yaptığını ifade eden Yusuf Koç, ''2-0'dan sonra iyi oynadık, ancak bulduğumuz 3-4 net gol pozisyonu gole çeviremedik. Bunaltıcı bir havada oynadığımız ilk lig maçımızda şans bize gülmedi. Bu hafta Etimesgut Şekerspor'u kendi sahamızda yenmek istiyoruz'' diye konuştu.


"İlk maçımızı oynamanın heyecanı"


Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımı Teknik Direktörü Ergun Ortakçı http://www.beykozhaber.net/’e yaptığı açıklamada Mersin deplasmanında alınan mağlubiyetin birkaç sebebi olduğunu söyledi. “ Yıllar sonra TFF 2.Liginde ilk maçımızı oynamanın heyecanı ile maça çıkarken ilk dakikalarda yaşanan heyecan ve istenmedik tedirginlik erken gol yememize neden oldu. Zamanla oyuna ortak olurken bu kez de ilk 25 dakikada verilen ucuz sarı kartlar da bizi sıkıntıya soktu. Bu arada çok uzun yıllardır gerek oyuncu gerekse de teknik adam olarak futbolun içindeyim bu kadar sıcak ve nem oranı yüksek bir günü hatırlamıyorum. Buna alışma sürecini ilk 30 dakikada tamamladıktan sonra bizde ciddi ataklar yaptık, pozisyonlara girdik. Kesinlikle ezik bir görüntü çizmedik, maçı her dakikada başa baş götürdük. Tabii ki bir üzgünlük yaşamaktayız. Merisn İdman Yurdunun konumu ve iddiası ortada hakem takdir haklarını ev sahibi takım için cömert kullandı. Hiçbir bahanelere sığınmak istemiyorum, ancak yukarıda izah ettiğim nedenler bileşince mağlubiyet de ister istemez geldi. Şimdi bütün dikkatimizi Perşembe günü saat 16.00 da oynayacağımız Etimesgut Şekerspor maçına verdik. İnşallah ilk galibiyetimizi bu karşılaşmadan alacağız” şeklinde konuştu.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder