Basketbolda gündem kalabalık.

Hafta sonu bu haberlerle uğraşıp tek tek ulaştıracaktım fakat deplasman kovaladık geri kaldık.
Şimdi Haberler;

Şok Şok Şok! Olağanüstü Kongredeki oylamadan Başkan Zeki Aksu çıktı.

11 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’de başlayan Beykoz Spor Kulübünün olağanüstü kongresi sonunda Zeki Aksu 11. kez başkan seçildi.Beykoz Spor Kulübünün yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; İsmail Nezih BEYKOZLU, Şadi ŞİŞMANOĞLU, R.Serdar ALEMDAR, Deniz İNAL, Tülin SİNANOĞLU, Seyfullah AĞSAKAL, Rafet ŞİŞMANOĞLU, Selçuk ÖZGÜR, Mustafa ŞAGUL, Haluk SÜMER, Cavit GÜL, Turgay YAVAŞ, İnci TUNCER, Zafer BAŞ.

Gerçekden çok şaşırdık.Sevmesemde ondan iyisi yok.Büyük Başkan çok yaşa.Hayırlı olsun.Yeni yine yaniden Zeki Aksu.
10. Başkan Zeki Aksu:
"Düşmeyeceğiz çocuklar." , "Yenilgilere aldırmayın düşme kalkıyor."
11.Başkan Zeki Aksu:"Geçen sene Hakemler bizi düşürdü." , " Bu sene 1. Lige döneceğiz."

Ne olursa olsun çok iyi işler yapan bir başkanımız.1.Lig'e Samsun Panasonic para bulamadı diye çıktık ama 3 sezon orda kaldık.Sponsor bulduk.Hoş o paralarında başka işlere kaydırıldığı yönünde iddialar var.Ortada bir kanıt yok henüz.100.Yılımızı hüzünlendirdi başkanımız ama 96.-97.-98. ve 99. yıllarımızda da sen vardın ve o yıllar çok güzeldi.Bu arada sadece basketten bahsediyoruz ama öteki branşlardan haber yok?Kongrede bütçeler konuşuldu tablolar sunuldu,faliyetler açıklandı fakat kamuoyuna sadece 1.lige çıkacağız sçylemleri yer buldu.Uyutuluyoruz ey halkım.

Açılışı yaptık: Beykoz 70 - Ted 52

TBF 2.Liginde mücadele edecek olan Beykozspor Basketbol takımı mütevazi bir törenle yeni sezonu açtı.TBF 2.Liginde mücadele edecek olan İstanbul TED takımı ile yaptığı hazırlık maçını 70-62 lik skorla kazandı. Trabzon’daki turnuvada üst üste maçlar oynayan ve bunun yorgunluğu ile ilk iki periyota tutuk bir oyun sergileyip kendini sıkmayan takım son iki periyotta biraz kıpırdayınca maçı 70-52 lik skorla galip tamamlamasını bildi. Beykoz Takımında en skorer isim 15 sayı ile Enver ve 13 sayı ile Esat Sinanoğlu idi.

Açılış töreninde yine Beykozspor Başkanı Zeki Aksu ve Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül 1.Lige geri dönecekleri yönünde söylemlerde bulundular.

Bu Haftasonu (18-19 Ekim) Lig başlıyor.İlk maç Gelişim Kolejle Ekim ayı programına bakabilirsiniz.Bilet fiyatları sabit kalacaktır (5 Ytl) Semtimizde 4 gözle basket maçlarını bekleyen insanlar olduğunu biliyorum.

Biz deni 1. Ligdesin diye sevmedik.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder