DSGL 5. Hafta


Beykoz 1908 : 4-3 : Yıldırım Bosna


Geçen sezonun Türkiye şampiyonu Galatasaray Süper Genç Takımı devirerek büyük sükse yapan Beykoz 1908 Süper Genç Takımının son kurbanı Yıldırıbosnaspor oldu. Çekmeköy Stadında mücadele eden her iki takım müthiş bir oyun sergilerlerken tribünlere keyifli anlar da yaşatmayı başardı. Rakibi karşısında 3 kez mağlup duruma düşmesi karşın maçtan bir an bile kopmayan sarı-siyahlı ekip bitime 5 dakika kala bulduğu golle beşinci karşılaşmasında 4.galibiyete imza atmayı başardı. Tecrübeli isim Aydın Çaylı’nın yönetimindeki temsilcimiz karşılaşmada şu isimlerden kurulu kadrosu ile mücadele etti…


Kalede Ömer-Mert ( Dk.30 Mert Gündoğdu )-Güven-Mehmet-FuatTolga-Emre-Ogün-Tarık-Can ( Dk.85 Can Gündoğdu )-Fatih ( Dk.65 Samet )

Goller . dk.25 Tolga-Dk.40 Mehmet-Dk.80 Can-Dk.85 Mert Gündoğdu.


Çaylı,” Lider olabiliriz!”

Beykoz 1908 A.Ş. Süper Genç Takım Teknik Sorumlusu Aydın Çaylı www.beykozhaber.net 'e yaptığı açıklamada 3 kez mağlup duruma düşmelerine karşın müsabakadan hiç kopmadıklarının altını çizerken, “ Karşımızda güçlü bir rakip bulduk, onlar kaçtı biz yetiştik, son bölümde ise biz öne geçerek rakibe galibiyet şansı vermedik. Futbolcularımla guru duyuyorum. Çok mücadeleci bir futbol sergileyip camiamızın göğsünü bir kez daha fethettiler. Onlarla ne kadar guru duysak az. Maçın ardından lider Eyüpspor’a bir adım daha yaklaştık maç sonuçlarını şu an için bilmiyorum, puan kaybetmeleri halinde lider olma şansımız bile mevcut. Tek üzüntümüz sahamız çimlerinin bakımda olması sebebi ile taraftarlarımız karşısında oynayamıyoruz. İnşallah çalışmalar tamamlandığında Beykozlu taraftarların da desteği ile daha ileri seviyelere geliriz “ şeklinde konuştu.



Cumartesi hasta yatağından kalkar giyinirsin,uzun süredir atkını arma için değilde yün olduğu için takarsın.Minibüse biner durağı beklemeden yolun orta yerini şöföre müsait bir yer yaptırırsın ve belediye dükyanlarında iner pazar yerinden yürürsün tek başına.Tayfaya sitemkar singaflar edersin ellerin cebinde.Onlar basket maçına hazırlanırken o arada bir kaçını görmek ister gözlerin.Görmeyeceğini bildiğinden mi yoksa ağrayan bademciklerini korumak için mi eğdin başını bilmeden yürür stada varırsın."Siyah hapis olduğum hücremin, özgürlüğe açılan sarı kapısısın" derim ben o stadın sarı kapısına.Son enerjinle avucunun içini o kapıya vurursun biri açsında içerde maçı izliyeyim atkımı açayım o çocuklar için o bademcikler davul olsun anasını satim diye.Üçümcü dan dan dan 'dan sonra dersin ki "Ne biçim maç lan bu!Bi düdük sesi,'At topu at!' , hocanın ;'Arkadan geliyor Fuat oğlum al arkayı' diye bağırmasını duymazmıyız." Stadın duvarlarının deliklerinden bakmak gelir aklına gördüğün bomboş saha sana tek şey yaptırır saat'e bakmak.Ee.. O da doğru. Ulan! Yönetim yine sattın dimi beni !?! Şimdi kimin ayaklarıyla gidilecek onca yol.
Sonuç:Aile baskısıyla basket maçına gidememe.
Haftaya Yıldıztabya sahasında Gaziosmanpaşa maçı var gençlerin.26 Ekim Pazar saat 13.30'da aynı gün saat 14.00 de Alibeyköyde olmamız gerekiyor.Aynı anda 2 ayrı yerde olmak istiyor insan.Güzel bir organizasyon olsa yönetimde biraz destek olsa.(Hemen para,bilet,otobüs gelmesin akla) gençlerin maçını ileriye aldırtsa? Hayat bayram olsa , uzansak sonsuza...
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder