DSGL 6.Hafta / Basketbol Gençler Ligi


Gençler neler oluyor?Hava bozukdu Gop ' ta da deli yağmur vardı zemin kötüydü ondandır inşallah.Yoksa biz olduk havasındaysak biz bitmişiz.Anadolumuzun Küçükköyü yenmesiyle sevindik bizde ne yapalım.
Haftaya 1 Kasım Cumartesi günü saat 12:30 'da Çekmeköy stadında lig 12.si Alibeyköy le oynuyoruz.Bu haftaki -4 avarajı kapatalım arkadaşlar.

Beykozlu Gençler Cimbom’dan erken uyarı 89-75

İstanbul Genç Takımlar Basketbol Liginde mücadele eden Beykoz’a ilk ciddi uyarı Galatasaray’dan geldi. Beşiktaş ile oynadığı maçı 80-76 kazanması ile bir anda gündeme oturan sarı-siyahlı gençler son derece tutuk bir oyun sergilediği müsabakada Galatasaray’a 89-75 mağlup olmaktan kurtulamadı. Beykoz altyapı Takımlar Baş Antrenörü Güven Öner, Beşiktaş maçını kazanmanın rehaveti ile çıkılan Galatasaray karşılaşmasında takım olarak başarısız bir günde yakalandıklarını hatırlatarak, “ Maç öncesinde böylesine bir skor alacağımız hiç de düşünülmüyordu. İstatistiki ortalamalarda her açıdan son derce geride kaldık. Bazı anlarda yakalama şansımız olsa da bu kez hakem kararları ön plana çıktı. Bu takımdaki gençleri daha da demoralize etti.Bizim açımızdan oldukça enteresan bir maç oynadı.3 uzun ile sadece 6 ribaunt alabildik, 30’a yakın top kaybı ile oynadık. Nu oyun bize yakışmadı. Genel olarak bakıldığında istatistiki ortalamamızın dört de birini dahi yakalayamadık. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız, bu yenilgi bir nevi erken bir uyarı oldu.” şeklinde konuştu.

Haber : Talip Ercan

Talip Ağabeyimiz gidip izlemese haberimiz olmayacak meteryal yok elimizde.Bir sonraki maç nerede bilemiyoruz.Yetkililere ulaşmak mümkün olmadı mail attık cevap gelmedi.Klüp telefonuna bakanda yok.Gençler futbol ve Baskette bizi üzüyor diyeceğiz aslında ama bu blogger kapatılmasından dolayı geciken bir haber.Pazartesi bir maç daha oynandı.Kendilerini affettirdiler.

FESA BEYKOZ'U ZORLAYAMADI

Gecenin ikinci maçında geçen hafta Galatasaray’a yenilerek namağlup unvanını kaybeden Beykoz, ilk yarısını 24-44 önde tamamladığı maçta Fesa’yı yenerek moral buldu. İkinci yarıda iki ekipte de konsantrasyonun düştüğü gözükürken, toplam 4 oyuncusu çift haneli sayılara ulaşan Beykoz rahat bir tempoda oynadığı son çeyrekte de üstünlüğünü koruyup karşılaşmadan 21 sayılık farkla 56-77 galip ayrılan taraf oldu.

Hakemler: Kaan Büyükçil-Mehmet Karabilecen
I:8-20
II:24-44
III: 46-59
Sonuç: 56-77

Fesa: Egemen Poyrazoğlu 17, Barış Yerli 13

Beykoz:Murat Kaçar 17, Cem Yürür 15, Arda Sarıbay 12, Candar Yılmaz 13


Sözüm var bu gençleri takip edeceğim ... Sizler bizim geleceğimizsiniz.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder