DSGL 16.Hafta


Nefret ediyorum 3 büzüklerden yorum yapmıyorum.

31 Ocak Cumartesi Saat:12.30 'da Beykoz stadın da Küçükköyle oynuyoruz.Basket maçına gitmezsem geliyorum size hesap sormaya.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 yorum:

  1. 3 büyük yok,tek büyük var.Oda Fenerbahçe diyerek nefretini kat kat arttırarak aradan çekiliyorum. :D

    YanıtlaSil
  2. ozaman bende yazıda bi düzeltme yapayım :) bi daha oku :)

    YanıtlaSil
  3. Bu arada yalnış anlaşılmasın.Gfb,Kfy,uA,Çarşı vs. bunların hepsine saygı duyuyorum yalnızca bu 3 klübü tutmak zorunda bırakılmak beni nefrete itiyor

    YanıtlaSil
  4. Bak senin dediklerine bende katılıyorum aslında.Ama farklı bir biçimde.Yuvarlarsak aynı yola çıkıyor.Ulan Barcelona bu sene iyi oynamış olabilir,nedir bu Real Madrid düşmanlığı,nedir bu bu sene barçayı tutma sevdası?Baskettede geçen sene iyi diye herkes Boston'ı tutuyordu.Blogda bunla ilgili yazıda yazacağım.Varya hasta oluyorum kanıma dokunuyor bu iyi olanı tutma sevdası,çabası.İçimi döktüm biraz,affola.

    YanıtlaSil
  5. Aç gazeteyi varmı bi bizden bir haber?Tv programı var mı? Bitane yorumcu senede kaç kez bizim ligle ilgili birşey söylüyor.ee bütün maçlar 5bin kişiden aşşaya oynanmıyor? Biraz daha şans versek bu işlere bence olacak.

    YanıtlaSil
  6. Sizden değil ligdeki diğer anadolu takımlarından bi haber yaşıyoruz.Ama bu övgülerle göklere kaldırdığımız 3 büyükler
    avrupada sönüyor.Sonrada yergiler...İyi bir özeleştiri yaptık...

    YanıtlaSil