Maç Günü: Beykoz 1908 3-2 Afyonkarahisar



3-2

Yer: Anadolu Belek Kampı

Tarih:13 Ocak Salı

Saat: 13.30





Turnuvadaki ilk 2 maçı ağır bir şekilde kaybeden takımımızdan önemsiz hazırlık maçlarını kaybetmesinden daha üzücü haberler geliyor.İşte sakatların listesi;Özcan,Samet Yüksel,Adem,Barış,Onur,Caner.

Özcan (Sağ Bek) :
Kırşehir maçında omzu kırıldı 2,5 ay yok dedik Alibeyköy maçında sahadaydı biyonik adam gibi, sağ arka baldır bölgesi adelesinde çekme varmış.Maç gününe kadar belli olmaz fakat maç günü ağrı yaparsa top oynatmaz.Yeri alternatifsiz, sağ bek yok.Erhan oynar,2 stoperi Ahmet Hakan,Murat oynar diyeceğiz ama sol bek Hayati sezonu daha önce kapamıştı.Bu durumda Psikopat Erkan sağ bek oynayacak Erhan sola geçecek.
Samet Yüksel (Sol açık-Forvet): Maltepe ile deplasmanda oynadımız 1-1 biten maçta ne toplar ezdi sanırım ozaman sağ açık oynadı.Çıldırttı tribünde beni bir ara hocaya işaret et çık dedim direk.Fakat sola geçti solda 10 numaralı oyuncumuz fenomen Abdurrahmanı kesmeye kadar çıktı formu,Kırşehirde bir gol attı ki akıllara zarar.Kırşehir'e gittik herkes sordu ne işin var orda diye cevap hazırdı; "Sen Samet'in orda attığı golü gördün mü?Eeahh! Konuşmayacaksız o zaman." Bu arada golün videosunu googlevideo da buldum Kırşehir-Beykoz diye yazın çıkacaktır.Kırşehir davalı arkadaşlar küfür ediyor koyamıyorum buraya n yazık ki.Doğal olarak Sametin yerine Abdurrahman oynar,Sametin'de sonu olur Abdurrahman fırtına gibi döner.
Adem (Forvet): Sezon başıda belirttiğim transferi gereksiz bir forvet 18 yaşında alt yapıdan bir forveti bekletsen klübede aynı şey.Yoklukda çok iş yaptı.elinden gelenide oynuyor.aslında top ayağındayken çok kaliteli bi topçu olduğunu belli ediyor ama bir şeyler tutmadı.Onun yokluğunda Recai 'ye gebe kaldık.Recai = Adem
Caner (Orta Saha): Kendisi ön libero ve orta sahanın hamalı olarak oynasada bizde kanatta büyük işler yapabileceğine inandığım genç,dinamik,topu oyuna güzel sokan bir topçu ama bizim yedek klübesinde paslanıyordu.Yokluğu hissedilmez.
Yalçın Onur (Orta saha) : Yokluğu hissedilmeyecektir fakat Hüseyin'i dinlendirmek için oyuna girerdi bakalım Hüseyin dinlensin diye kim oyuna girecek?
Barış (Forvet) : Yorum bile yapmam.Barış'ın futbol klübünden içeri girmesi bile hata.ekmek parası olmasa iyi ki sakatlanmış diyeceğim. Forvet kalmadı Recai kraldır artık :) ama ben yedek başlıyacağını düşünüyorum Mustafa ile başlarız forvette.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder