Maçın Ardından Beykoz 1908 0 - 2 Çorumspor

Sezon başında Nevşehir kampında da karşılaştığımız ve yin 2-0 yenildiğimiz.İki takım gruplarında ilk iki sırada yer alarak yükselme grubu vizesi aldılar.
Yükselme Grubunda mücadele edecek on takımdan ikisi olan Çorumspor ile Beykozspor arasındaki karşılaşma Adora Gol Otel'in sahasında oynandı.
Maçın oldukça kaliteli ve çekişmeli geçtiği dile getirilirken.Her oyuncunun fırsat bulduğu kbir karşılaşma olmuş.50 ve 74. Dk. da yenilen 2 golle yenildik.

Beykoz 1908 A.Ş.Teknik Direktörü Ergun Ortakçı maçın ardından www.beykozhaber.net den Talip Ercan’a yaptığı açıklamada maç sabahı yola çıkıp uçakla Antalya’ya ulaştıklarını anımsatarak, “ Güzel bir maç oldu. Ben daha önceki açıklamalarımda sonucun önemli olmadığını ifade etmiştim. Yükselme Grubundaki rakiplerimizden olan Çorumspor karşılaşmada ideal kadrosu ile oynadı. İlk yarıda dengeli geçen bir oyun vardı, ikinci yarıda orta sahadaki üstünlüğü rakibe kaptırdık. Hafif yağan yağmurla birlikte yorgunluk bariz bir şekilde ortaya çıkınca rakibe karşılık veremedik. Sonradan oyuna birçok ismi dahil ettik, orta sahada Serkan Gedik ve Caner’in maç öncesi rahatsızlanmaları nedeni ile dinlendirdik. Günde çift idmanla hazırlıklarımız devam edecek hatta bazen 3 idman programımızda var. Beykoz’da yapamadığımız idmanları burada telafi edeceğiz. Çanakkale Dardanelspor ve Afyonkarahisar karşılaşmalarında da değişik isimlerle maça çıkacağız. Hedefimiz Yükselme Grubun maçlarına hazır bir akım olarak çıkabilmek” şeklinde konuştu.

Talip ERCAN-www.beykoz1908.com


Turnuvadaki ikinci maçında 8 Ocak Perşembe 20.30 'da Çanakkale Dardanel ile , son maçında ise 13 Ocak Salı Afyonkarahisar ile oynanacak.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder