Münferit Deplase İnsanın El Kitapçığı #6 : Tokat


Tokat Stadına nasıl gidilir.

Asıl Adı TokatGazi Osman Paşa Stadıdır.

Yapım Yılı:1936
Kapasite: 7500 kişi

Stad Tokat'dan geçen şehirlerarası yolun hemen kenarında.Tokat'ı Erzincan ve Erzurum istikametine bağlayan yolun bitişiğinde.TOKAT DSİ nin tam karşısındadır.Tokat GOP bulvarının Karşıyaka semtine geçen bölümünün sonunda.Killer mağazasına 100 metre mesafededir.

NASIL GİDİLİR?
Karayolu: Tokat'a ülkenin her yerinden ulaşmak mümkündür. Otogar Tel: (+90-356) 214 22 21
Havayolu: Tokat-Turhal karayolunun 17. Km. sinde yer alan Tokat Havalimanından İstanbul - Ankara bağlantılı tarifeli uçak seferi düzenlenmektedir. Havaalanı Tel: (+90-356) 238 72 68 Demiryolu: Sivas - Samsun hattında çalışan DDY bağlantılı trenler Artova, Zile ve Turhal ilçelerinden yolcu almaktadır.

Yine koşu pistli bir stada deplase oluyoruz.Stadlara koşu pisti yapıyoruz insanlar spor yapsın diye sonra stadları kapatıyoruz,kitliyoruz.Yine yolculuğumuza Haydarpaşa'dan başlamak istiyorduk fakat tren Tokat'a gitmiyor malesef.İstikamet otobüs.
Samandıra Metro Otogarından binmek üzere 63 TL ile otobüse bir gece önceden 22:00 'da biniyoruz.Ertesi gün sabah 09:00'da Tokat otogarına iniyoruz.Trevego marka otobüsler kullanılıyor bu hatta.

Tokat içi çok küçük Otogardan şehir içine servisler kalkıyor bunlarla şehir içinde Sultan Kebap'da çok güzel yemekler yiyebiliriz fakat bütçe meselesi ucuz yemek istiyorsak Şehir içinde pideciler göreceğiz oradan ucuza karnımız doyurabiliriz.Yemekten stada yürüyüş 10 dk. da mesafede deplasman seyircisi şehir içinden otogar tarafına olan kısıma alınıyor.Bilet fiyatlarını maça göre ayarlama yapıyorlar Tokat'da bizim maç 5 TL olur diye tahmin ediyorum.

Dönüş yolunda 60 TL 'ye Tokat otagarından Alibeyköy'e iniyoruz.Maç akşamı saat: 20.00'de bindiğimiz otobüse Pazartesi sabahı 07:45 'te inmiş olup direk işlerimize geçebliriz.Setra marka otobüsler de dönüş yolunda kullanılıyor.

Toplam 130 TL 'ye bu deplasmanı atlatmış oluyoruz.

Hasan Kardeşime teşekkür ediyorum.
Kaynakça: TribünDergi
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder