Transfer 08/09 Futbol : Alim Koyun & Hakkan Aslan & Taylan Varol & Mehmet Yenişehir

Alim Koyun


Doğum Yeri: Aydın
Doğum Tarihi: 19 Ocak 1984
Geldiği Klüp: Gazi Osman Paşa
Mecki : Sol Bek

G.O.P. sitelerinde izleyenlerin fikirlerini aradım ve buldum.Şaşkınlık içindeyim sanırım bizimkiler bu sefer doğru dürüst bir oyuncu alabildi bunu direk oynayabilecek hazır oyuncu manasında söyledim.Yorumlarda hızının üstüne duruluyor.F-16 mısın arkadaş diyenmi ararsınız,Subaru ile kapıştırsak geçersin diyen mi?Her yazan iyi niyetlerini sunmuş.G.O.P. 'un onun önünü kapadığı yönünde eleştiriler var daha üst ligleri hak ettiği yazılmış.Bu sene 22 maç oynamış.Kademe grubunda 1.Grubu 10. tamamlayan takımın sol beki.Golü bulunmuyor 2 sarı kart görmüş.
Aydınspor orjinli oyuncu ilk Turgutlu sporda profesyonel oluyor.Adıyaman,Adana Demir,Maltepe,Belediye Van,Hiç maça çıkmasa da Sivas ve son olarak Gazi Osman Paşa da oynamış.

Maç KategorisiToplam MaçToplam Gol
Türkiye Kupası10
TFF 3. Lig250
TFF 2. Lig643






Hakkan ASLAN

Oynadığı Takım :Yeni Kırşehir Spor
Doğum Yeri :İskenderun
Doğum Tarihi :19.10.1978
Boy :1.73
Kilo :67
Mevki :Orta Saha

30 Yaşındaki oyuncu genellikle sağ açık oynuyor orda 37'lik Hüseyinin alternatifi olarak düşünülüyor sanırım.Bizim grubun belkide Kırşehir de ki maçda bizi yenseler bizim yerimize çıkacak olan Y.Kırşehir 'in bu sezonki 20 maçında da oynamış.2 golü ve 5 sarı kartı var.Sanırım gerçekden hazır oyuncu aldılar vallahi tebrik ediyorum.
Kayseri Erciyes ile profesyönel olan oyuncu Iğdır ve Ispartaspor'a kiralandı.İskenderun'la yola çıkan oyuncu Nazilli Belediye,Muğla,Amasya,MKE Kırıkkale,Kahraman Maraş,Adana Demir,Gazi Osman Paşa,YeniKırşehir klüplerinde top oynayıp şimdide Sarı-Siyahlı onura nail oldu.

Maç KategorisiToplam MaçToplam Gol
Türkiye Kupası52
TFF 3. Lig646
TFF 2. Lig15615
2. Lig321




Taylan Varol

Doğum Yeri : Zonguldak
Doğum Tarihi: 1 Ekim 1980
Geldiği Takım:Kardemir D.Ç.Karabük
Mevki : Defans
Boy:182
Kilo:78
Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2010

Bu sezon Bank Asya 1.Lig de sadece 4 maçta forma giyen oyuncu geçen sezon ise yükselme ve kademe grubunda sadece bir kaç maç kaçırdı.Bu sezon golü bulunmayan oyuncu Bolu maçında 1 sarı kart gördü.Zonguldakda profesyonel olan oyuncu Kayseri Erciyese Transfer oluyor.Ordan İnegöl'e kiraya verilen oyuncu Kayseri spora geçiyor ordan da Karadeniz Ereğli'ye kiraya verilen futbolcu.Yozgat,Tarsus İ.Y. ve son olarakda 3 sezon Kardemir Karabükte geçiriyor.En son Ekim de futbol oynamış bir futbolcu ben fala verim beklemiyorum inşallah seneye faydalı olur.

Maç KategorisiToplam MaçToplam Gol
Türkiye Kupası30
TFF 3. Lig803
TFF 2. Lig1332
Bank Asya 1. Lig120
2. Lig240


Mehmet Yenişehir

Doğum Yeri: Bornova
Doğum Tarihi: 4 Ağustos 1982
Geldiği Takım:
Kardemir D.Ç. Karabük
Mevki:
Sol Bek
Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2010

Direk sonucu düşünen bir oyuncu,Driplingleri var,Defans tecrübesi mevcut,Orta yapamıyor,İleri gitiiğinde geri gelemiyor.Alim Koyun,Cihan ve seneye imza atarsa Hayati ile bu mevkide 4. oyuncumuz olacak.3-5-2 de sol iç oynatılabilir.Çok para veriyoruz diye ısrar edilmez umarım.Yeşilova sporda profesyonel , 6 sezon Uşak , tek sezon Buca ,1,5 sezondurda Karabükde ter dökmüş oyuncu bu sezon en son Ekim de bir maçda görev yapmış.Seneye hazır olacağını düşünüyorum.

Maç KategorisiToplam MaçToplam Gol
Türkiye Kupası100
TFF 3. Lig311
TFF 2. Lig1367
Bank Asya 1. Lig263




Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder