Bu Pazar tüm randevular iptal


Beykoz - İ.T.Ü

TB2L B Grub unda haftanın maçında Beykoz İTÜ ile Pazar günü saat 16.00’da R. Şahin Köktürk Spor Salonunda karşılaşıyor.

Grubun dördüncüsü Beykoz ile B Grubunun ikincisi İTÜ maçının hakemleri Deniz Kıyak ve Serhat Büker. Maçın teknik komiseri ise Yakup Dalkılıç.

İTÜ maçına günde iki antrenmanla hazırlanan Beykoz bu maçı mutlak kazanmak arzusunda. 28 Mart’ta başlayacak olan Play – Off birinci eleme maçları öncesi grup sıralamasını etkileyecek olan maçın kıran kırana geçmesi bekleniyor.

TB2L’de Tofaş yenilgisiz lider v e 38 puanda. Grup ikincisi İTÜ 35 puanda ve 3 mağlubiyeti var. Gelişim Koleji 33 puanda ve 5 ma ğlubiyeti var. Beykoz ise 29 puanla grubun dördüncüsü.

Önder KOÇ


Beykoz 1908 - Mersin İdman Yurdu

Tff 2.Lig Yükselme grubunda haftanın maçında ise Beykoz Mersin İdman Yurdu ile Pazar günü saat 13.30 'da Beykoz stadında karşılaşacak.

Maçı Orta Hakem Mesut Çarık,Yan hakemler Mesut Vezne ve Murat Özat, 4. Hakem Ahmet Karapınar yönetecek.Mesut Çarık Eskişehir klasman hakemlerinden.144. Maçına çıkacak olan hakem daha 1. - 2. ve 3. ligde müsabaka yönetmiş.Yakın zamanda görev aldığı Beşiktaş - Antalya kupa maçı ile dikkat çekiyor.Geçmiş maçlarına baktığımızda beraberliğin çok az çıktığı ve her zaman gol olduğu göze çarpan diğer bir unsur.

Yükselme grubunda 16 Puanla lider olan Mersin İdman Yurdu 7 maçta 1 Beraberlik ve 1 malubiyeti bulunuyor.Yükselme grubuna kötü başlayan ekibimiz ise 1 Galibiyet 3 beraberlikle 8. sırada.Kademe gruplarında 2 kez karşılaşdığımız Mersin İ.Y. ile deplasmanda yenilip , Beykoz da ise Mersine ilk malübiyetini tatırmışdık.

Beykoz 'da defansın önemli isimlerinden bu sezon 26 maçda forma giyen Erhan Şentürk yer alamayacak.Erhan geçen hafta oynadıkları Körfez Belediye maçında rakibi ile girdiği mücadele sonunda sakatlanmıştı.Beykoz'da bir diğer eksikde sarı kart cezalısı Serkan Gedik bu sezon 25 maçda forma giyen Serkan 4 gol atmıştı.Geçen hafta sakatlığı yüzünden Körfez Belediye maçında oynayamayan kaleci Cengiz’in bu karşılaşmada oynayabilmesi için yoğun bir tedavi süreci uygulanıyor.

Puan olarak düşük dursada ligdeki konumumuz aşşalrda olsada.Eyüp de çok net pozisyonlardan yararlanamadık,Kendi evimizde Tarsus İ.Y. 1 atak 1 gol yaptı 90 dk. biz bastırdık,Tokat maçı 2-0 öndeyken 2-2 oldu,Körfez'de 90 dan yenilen gol.Bu maçlarda şansızlıkla kaybettiğimiz 9 puan şimdi olsaydı 2. sıradaydık ve liderlik hesabı yapıyorduk.Rahat yenebileceğimiz bir maç.

Muhtemel Kadro

Çift forvetle kesinlikle başlamayacaktır Ergun hoca.Serkan'ın yokluğunda Hüseyin kendine kadroda yer bulacaktır.Burda rotasyon şansıda var hocanın;Hüseyini sağa alıp , Sameti sola çekip Abdurrahman!ı forvet arkası oynatabilir.Bol pres sahada her yere basan bi takım göreceğiz.Hızlı gelişen Mersin ataklarını kesici olarak Caner görevlendirilecektir.Uzun toplarla ve duran toplarla gol arayacağız.Tribünden takım beraberliğe yatmış izlemini alacağız.

Nasıl yeneriz?

Ben kesinlikle 4-4-2 oynardım.Mersin hızlı ve kontra hucumu seven bir takım.Adam adama yerine alan savunması yaptırırdım,keza Adam Adamada Zafer Biryol-Ahmet Hakan eşleşmesi hiç hoş olmaz.Hiç sevmediğim çift ön liberoyu bu maçta kullanmak isterdim.Yine rakibin orta sahası bol pas yapamasada çok presli oynuyor bu yüzden o alanda kalabalık olunmalı.orta sahanın ortasında Abdurrahman'ı kullanırdım ön liberodan forvet hattına servis yapacak tek oyuncu.Kanatları tamamiyle iptal ederim çünkü top rakipdeyken ölü bölgede kalan 2 oyuncunuz oluyor hücumda ise çizgiye inip orta yapabilecek kapasitede oyuncumuz yok.Sahanında kötü olacağı düşüncesiyle orta alnda savaşan bir takım yaratma adına forvet hattını Recai-Şafak-Tufan olarak kurardım.Bunlardan biri forvet arkası abdurrahmana yakın oynardı.Tufan oynayamıyorsa yerise Yusuf Sarıca'yı forvet arkası olak kullanırdım.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. herşey güzel ama zemini hesabetmemişsin emre ortasaha az kuru olsa biliyosun şampiyon olurduk, tek kuru zemin kanatlarda:)))

    YanıtlaSil