Maç Günü: Beykoz 73 - 70 Trabzonspor

73 -70

Hazırlık Maçı

Yer: R.Şahin Köktürk S.S.

Tarih: 04 Mart Çarşamba

Saat: 16.30

2 Gün sonra Ayazağa Işıkokulları Kampüsünde lig maçına çıkacak olan Trabzon spor la bu gün bir hazırlık karşılaşması yapacağız.Zorlu İTÜ maçı öncesi önemli bir sınav olacak maç eksiklerimizii görme adına çok iyi olacak.Trabzonda eski oyuncumuz Tyrus (Nam-ı değer I Love You Tyrus) oynuyor olması ve geçen sene bizi düşürmek için türlü hakem oyunlarına baş vuran Alpella kapatılarak takımı Trabzonspor'a verilmişdi.Sene başında gerek Beykoz da gerek Trabzonda 2 hazırlık maçı yapılmışdı.Burdakini biz Trabzonda onlar kazanmışdı.

Hadi bakalım.Herşey İTÜ'yü yenmek için.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Aslında skoru böyle yazmak dığru değil.Son saniyelerde faul pozisyonu oldu.3 atıştı,2 atıştı tartışması yapılırken hakemle Trabzonspor kenar yönetimi atışları atmadan soyunma odasına gittiler.
Oyuncularımız inanılmaz hırslıydı.Normal lig maçlarında bu hırsı göremedim.Sanırım İ.T.Ü. maçı çok çekişmeli geçecek.Öne çıkan oyuncularımız Hasan,Özgür,Levent 'di.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum: