Maç Günü: Pertevniyal 114 - 113 Beykoz


VS.

Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu / Zeytinburnu

Tarih:02 Mart 2009

Saat: 14.00



19.Hafta karşılaşmasına çıkıyoruz.Hafta sonu oynanan tüm karşılaşmalarda artık rakibimiz olmaktan çıkan İTÜ ve Tofaş galip,bizden bir üst sırada bulunan Gelişim Kolej ve bir altta bulunan Çanakkale Bld. Pazar günü oynadıkları karşılaşmada Çanakkale üstün çıktı.Buda bizi maç eksiğiyle bi geri sıraya iter.Yani Pertevniyalin bir sıra üstüne eğer yenilirsek 1 puan fark olacak aramızda.Öte yandan play off' lar içinVestel,Olin Gençlik,Işık,Akçokoca Poyraz 4 lüsünden Antalyada yapılması planlanan maçlarda hangisiyle karşılaşılacağının pek bir önemi yok.Bu bağlamda 2.lik le 6.lık arasında olmak önemsiz.Bu maçla beraber 4 maçıda kazanıp play off 'lara hazır olduğumuzu göstermeliyiz.Kazanmasak bile oyunumuzla bunu hissetirmemiz icap ediyor.Olası bir 7.lik veta 8.lik Trabzon ve Bornova Bld. ile karşılaşmak anlamına geliyor.Elbet karşılaşacağız ama erken strese girmenin anlamı yok.

Kısacası yenin geri dönün Beykoz'a.

Koç hafta arası verdiği demeçde şu şekilde.

Önder Koç Haberi:

Beykoz Koçu Hakan Yavuz, Beykoz Haber’e verdiği demeçte Mart ayı sonunda başlayacak olan Play – Off maçlarına hazırlandıklarını söyledi. Yavuz sözlerine şöyle devam etti, “Hedefimiz şu andaki dördüncülükte kalmak. Amacımız her maçı kazanmak. Mart ayı sonunda başlayacak olan Play – Off maçlarında ligi dördüncü tamamlayıp girmek. Takıma katılan Nicholas Witz kısa sürede arkadaşlarına uyum sağladı. Düzce maçında 17 sayı, 10 ribaunt ile oynadı. Yeni Amerikalı oyuncumuzdan çok memnunuz. Ege ve Halil çalışmalara başladı. Genç oyuncular Candar, Arda, Yıldırım, Murat Tanış, Arda Sarıbay takıma uyum sağladı. Amacımız Pertevniyal’i yenmek” dedi.

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder