Maçın Ardından:Çorum 2-1 Beykoz 1908 / Çanakkel Bld. 64 - 65 Beykoz

Çorumspor: 2 - Beykoz 1908: 1



Stat: Dr. Turhan Kılıçcıoğlu
Hakemler: Serdar Karakaş x, Fatih Gündoğdu x, Ufuk Şen x

Çorumspor:
Faruk xxx, Sedat xx, Erkam x, Serdal xx, Ömür xx, Hüseyin xx (Dk. 74 Uğur x), Fatih Özdemir xx, Eray x (Dk. 46 Serdar xx), Cihan xx (Dk. 63 Mutlu x), Hızır xx, Sertaç xx

Beykozspor 1908: Cengiz x, Özcan x, Hakan Aslan Ağız x, Murat x, Hüseyin xx, Recai x (Dk. 70 Serkan x), Samet Gören xx, Şafak xx, Caner x, Samet Yüksel xx (Dk. 90 1 Yusuf ?), Cihan x

Goller: Dk. 79 Sertaç (penaltıdan), Dk. 89 Serdar (Çorumspor), Dk. 63 Hüseyin (Beykozspor 1908)

Sarı Kartlar: Dk. 84 Hızır (Çorumspor), Dk. 61 Özcan, Dk. 70 Hakan Aslan Ağız (Beykozspor 1908)

corumlu19 diyor ki; 16 Mart 2009, 17:07
Pazar günü maçtaydım çorumsporun son 3 yıldaki iç saha maçlarının tamamını izledim 3.lig dahil bu kadar kötü ve isteksiz oynadığını görmedim.eğer maçı kazanmışsak hakemin bunda etkisi büyük eyüp maçında hakem faciası yaşamış kaybetmiştik.bu maçtada hakem çorum spor kazansın die öle uğraştıkı maçtaki herkes şaşırdı bence beykozun nizami golünü vermedi penaltı uydurdu maç içinde ince kıyımlar çok ihtiyacımız olan bi galibiyetti ama beykoza da gerçekten yazık oldu buca maçında diyetini ödetirler.

Alıntı Ajansspor

Yenen takım bozulmaz kuralıyla 4-4-2 ile başladı takımımız.Serkan Gedik'den yoksun takımımız o bölgesi boştu.Hüseyin bu kez sol kanattaydı.Samet G. kendini toplamış daha diri,daha mücadeleci ve topu daha olumlu kullanmaya başladı sakatlığı geçmediği aşikar ama eski günlere dönme sinyali verdi.İlk dakikadan itibaren orta sahada pres yapan ve topu devamlı kendi kullanmak isteyen bir görüntü çizen takımımız.Orta saha da bol pas ve organize ataklarıyla dikkat çekti.Belli ki Çorum'a maça almaya gelinmişti.Rakip defansı göbekden delmeye uğraşan takımımız,Sametin sol kanattan taşıdığı topu ortalamasıyla kalecinin ıskaladığı topu Hüseyin boş kaleye yuvarlamışdı.Bu dakikadan sonra daha rahat oynayan takımımız.Üst üste gol pozisyonlarına giriyor aynı atak dönüp dolaşıp tekrar Çorum kalesinde tehlike oluyordu.Golün akabinde iyice çorum kalesini ablukaya alan takımımız.Hüseyin,Recai ve Sametin ayağından %100 lük goller kaçırıyordu.Daha pozisyon vermeye başlamamışdık ki Recai-Serkan Gedik değişikliği geldi.4-4-1-1 sistemiyle ve tek forvetlede gol aradıysakda Serkan'ın şutu dışında etkili pozisyonumuz olmadı.

Bu sefer orta sahada daha kalabalık olmamıza rağmen Hüseyin,Samet Y.,Şafak,Serkan Gedik bol top kaybetmeye özellikle Caner kaptığı topları olumlu kullanamamaya Sametin maç başındaki gücünden uzak olmasıyla defansif hatalar üst üste gelmeye başladığı dakikalarda, Maçın ilk bölümlerinde nizami golü vermeyen bir aktör sahneye çıktı "Hakem". Çok uzakta kaldığım bir pozisyona penaltı çaldı.1-1 'den sonra oyun disiplininden inanılmaz koptuk.Bir daha orta sahada organize olamadık hızlı çıkamadık.Teknik ekibimiz sinirine yenilip Çorum Taraftarıyla atışmaya başladı.2. Golü yememiz gecikmedi.Hele 2. golün ardından 3 ve 4 ü yememiz tamamiyle şanstı.1-0 'ın üstüne yatarız psikolojisi bizim yenilmemizdeki en büyük etkendir kenar yönetim ve futbolcular otomatik bir şekilde kendilerini bu piskoza anında sokuyorlar.Teknik heyetin hemen bir an önce bunun üstüne çalışması gerekiyor.

Önümüzdeki maçlara bakacağız demek geliyor içimden.Tabloda son sıralarda gözüksekde 4. ile 3 puan farkımız var.Yükselme grubunun ilk yarısı bittiğine göre daha herkesi herkesle maçı var.Bu hafta Çorum - Buca maçında Bucanın galip gelmesi Tokat-Körfez ve Eyüp- Tarsus İ.Y. Beraberlikleri,Biz ve Mersinin galip gelmesi durumunda şimdiden play off için söz sahibi olacağız.Play off 'a kalmak için rakiplerimiz Tokat,Çorum,Eyüp ve Körfez olacaktır.Bu ekilerin hepsiyle içerde oynayacağız.Ayrıca yarışı önde forse eden bir Buca'yı da evimizde ağırlayacağız.Hiç bir şeyin bitmediği hatta oldukça yüksek şansımız olduğu aşikar.

Bizler inandık sizde inanın...


Çanakkale Belediye: 64 -Beykoz: 65


Canlı takip ettiğim kadarıyla çok tutuk ve kısır bir maçtı.Sert savunma izletti iki takımda şansız boş hücumlardan bolca yaptı.Sayısız top kayıplarıda cabası.4. Periyot da girildiğinde hala 40 'lı sayılar konuşuluyordu.Witz 'in 5 faulle oyun dışı kalması bizi umutsuzluğa itsede 1 sayıyla da olsa yenmeyi bildi takımımız.Play Off yolunda istediğini alan bir Beykoz gördük.

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. Helal olsun Beykoz'a.2 maçtanda alnının akıyla galibiyetle ayrılmış.Saldır büyük Beykoz ooley!

    YanıtlaSil