Son Dakika Sorunsalı

Öncelikle blogunda yazmam için davet eden Semt Aşığı'na teşekkür ederim,nefesimiz yettiği kadar birşeyler yazmaya çalışıcaz.
Postun konusuna gelirsek Beykoz'un,deplasman maçlarında son dakikalarda yediği goller nedeniyle kaybettiği puanlar.
1.Maç Tokatspor-Beykoz1908:0-2'den,2-2 yenilen golün dakikası 83
2.Maç Körfezspor-Beykoz1908:0-1'den,1-1 yenilen golün dakikası 90
3.Maç Çorumspor-Beykoz1908:0-1'den,2-1 yenilen gollerin dakikaları 80,87
4.Maç Belediye Vanspor-Beykoz1908:1-1'den,2-1 yenilen golün dakikası 88
Kabataslak olarak bakarsak son dakikalarda yediğimiz goller nedeniyle kaybettiğimiz puan sayısı 8-10 arasında değişiyor,bu puanlar alınsa klasmanda ilk iki içersinde yer alabilirdik.
Bunun nedenleri;ilk olarak hocanın deplasmanda öne geçilmesi nedeniyle takımı geri çekmesi,ikincisi kondüsyon eksikliği,üçüncüsü ve benim pek inanmadiğim ihtimal oyuncuların konsantrasyon eksikliği.
Deplesmanda öne geçtikten sonra hocanın temkinli oynamak adina takımı geri yaslaması veya oyuncuların psikolojik olarak geri çekilmesi en güçlü ihtimal olarak duruyor.Bu tarz alınan yenilgiler sonra takımın kendine güveninin gelmesi çok zor ve bu durum kronik bir hal almış durumda.
İstanbul'un yüzölçüm olarak en büyük ilçelerinden biri olmasına rağmen yıllardır bir antreman sahasının olmaması ise ayrı bir soru işareti.Son olarak Riva Tesisleri'nin rica minnet takıma açılması ve burada yaşanan sorunlar da ilerleyen günlerin yazısı olsun...
Share on Google Plus

About Hoazin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 yorum:

  1. -Hoca takımı geri çekiyor: ilk zamanlar çok kızıyordum buna ama şimdi diyorum ki buda bir strateji oyuna müdahale etme işini yapma azmi.ama HATALI.

    - Kondüsyon eksikliği: Normal antreman sahan yok.Aslında bunu kabullenmek zor.Beykozun merkesinde koru var.Çık orda kros yaptır.Sorun kondüsyon değilmi orda yüklemeler yaptır.Yapay çimli küçük ebatta bi sahada var.Bunun gibi 1milyon yer var.TEMBELLİK

    - Konsantrasyon eksikliği: Bunu VeteranYargıç lada konuşduk.kendisi 2 liraya yaptığı işi kriz nedeniyle 1,5 liraya yapmayı kabul etmiş.başka zaman o standartlardaki işlerde 3-4 yer araştırırken bu sefer 1-2 yer bakmış ve aman 1,5 liraya yapıyorum zaten demiş.Anlaşdığın parayı bile vermezsen topçulara %100 'ü alamazsın.

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldin Hoazin üstat :) Hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  3. @vertumnus
    öncelikle tesekkurler,Semt Aşığı sağolsun biraz abartmıs bizi:)
    @Semt Aşığı
    söylediklerine ben de katılıyorum.
    beykoz korusu için ise buranın arnavut kaldırımı olduğunu hatırlıyorum,böylesi sert zeminde kosmak adeleleri sertlestıreceğini düsünüyorum.

    YanıtlaSil
  4. öncelikle hoazin aramıza hoşgeldin methini çok duyduk şimdi merakla yazılarını bekliyoruz:)))
    stadın yanında 20 dönüm çim beykoz çayırı var fazla uzağa gitmeye gerek yok çıkıp 10 tur atsalar çevresinde ,1 sezonluk kondisyon depolarlar:))))
    yada yeni çimlendirilmiş akbaba köyü sahası var standartlardan biraz ufak ama taktik antrenman yapılabileceğini düşünüyorum ama nedense bunları bir tek biz düşünüyoruz kulübün başındakilerden hiç biri düşünmüyo

    YanıtlaSil
  5. @hoazin
    Kim kimi abartmış ya :)

    @Veteran Yargıç

    Ağabey bu işleri düşünmeyi sen öğrettin bize bu takım bizim biz düşüneceğiz.

    Yönetime GE-Lİ-YOR-UZ!

    YanıtlaSil
  6. ama bizimde elimizden düşünmekten başka bişey gelmiyo ,ya bu takımı düşünmeyenlerin elinden kurtarıcaz yada kendi kendimize düşünmeye devam edeceğiz..

    YanıtlaSil
  7. @veteranyargıç
    tesekkurler,abi.

    YanıtlaSil