Veteran Yargıç Ortaçeşme'den Bildiriyor;

YİNE ARDINDAN AĞLAYACAĞIZ!!!


Evet yine ardından ağlayacağımız bir köyümüz çocuğunu daha kaybetmek üzereyiz. Sezonun şampiyonu Ortaçeşme'nin süper sol beki Carlos lakaplı muhteşem 3 numarası Cemil yeni sezon başında Sivasspor sezon başı kampına katılmaya hazırlanıyor. Sezon devre arasında özellikle Hayati nin sakatlanmasından sonra sol bek arayışına giren takımımıza teklif edilen sezonun açılış maçı olan Ortaçeşme - Beykoz maçında 17 gollük pas atarak maçın yıldızı olan ancak Ergun hocanın benim sistemime uymaz dediği Cemil sezon başında Başkan Mecnun Odyakmaz'ın da katkılarıyla Sivasspor'la kampa katılacak ve beğenildiği takdirde Sivasspor'la sözleşme imzalayıp orada kalacak ve biz önümüzdeki maçlarda Cemil'i Fenerbehçe, Beşiktaş ve ya Galatasaray'a karşı oynarken televizyondan izlerken yine kahrolacağız İskender gibi, Eren gibi bir sürü yeteneğimizi kullanamadan yıldız yaptığımız gibi Cemil' imizi ve bu kalitede bir çok değerimizi kaybetmeye devam edeceğiz... Sonra tıpkı yöneticilerimizin bu gün yaptığı gibi oturup kara kara düşünüp biz nerde yanlış yaptık diye düşüneceğiz...
Semtimiz bir futbolcu fabrikasıdır Paşabahçesi,Ortaçeşmesi,Kavacık 'ı ve diğer kulüpleri her yıl en az bir yıldız futbolcu yetiştirip Türk futboluna sunmaktadır ancak maddi sıkıntılar içinde kıvranan Beykoz'umuz semtimiz futbolcularından yaralanmak yerine milyarlar harcayarak belkide semtimiz topçularından daha düşük seviyede topçular almakta ve her yıl milyarlarca lira borçlanmaktadır.Çünkü sevgili yöneticilerimiz semtimizden takıma alınacak topçudan komisyon alamayacaktır.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 yorum:

  1. Hoca sistemime uymaz demiş ama bu oyuncunun maliyeti nedir ki,al yanında dursun.

    YanıtlaSil
  2. Hoca dua etsin cihan süper oynuyor sol bekte allah bozmasın.

    YanıtlaSil
  3. şimdi 10 bin liraya almak varken sivastan 200 bin liraya geri alırsak şaşırmayın

    YanıtlaSil