Yeni Yazar


Artık bu blogda tek değilim

http://hoazin.blogspot.com/ 2007 Kasım ayında yayın hayatına başlamış yani bizden çok çok önce,daha öncesini bulamadığım için kendisi ilk Beykoz temasını seri halde işleyen blog olma özelliği taşıyor.Bu bilgiler ışığında bizden büyük ve üstadımız sıfatını hak ediyor.Bu blog bizi geçen sene bu zamanlar terk etti.En son fotoğraf yayınladığı maç ise bizim kırılma noktamız.Yenibosna maçı, takım o güne kadar iyi futbol oynuyor fakat istikrar yakalayamıyordu.Yenibosna maçında atılan 2 gol ve 2 gollü farklı galibiyet (2 gol o zaman fark geliodu bize:)) sonrası bulunan özgüvenle şu anki bulunduğumuz konumdayız.O maçtır bizi bugünlere getiren.Hoazin blog o yüzden çok önemlidir.Hoazin'i bir yerlerde yakaladık.Bize yazmasını istedik.Blog işlerine geri dön dedik bizi kırmadı.
Kendisi benden daha kültürlü,ufku açık,geniş bakış açılı biri.En azından benden daha çok kitap okuyan,oyun seyreden,film seyreden,üniversite mezunu... dolayısıyla bu blogun duygusal yükünü benden alacağını umuyorum.Daha konuşmadığım bir çok projeme de kendisini ortak edeceğim.

Onu kendi blog'unun lafıyla karşılamak istiyorum;
"Tribünde olmak hayata gider yapmaktır ..."


Not:Bu post dan sonra bende Beykoz adına bişeyler yazmak istiyorum falan diye aklından geçiyorsa bugüne kadar bana mail atmadığın için kendinden utanmalısın.Sadece bir kere yazacağım veya elimde yazılı hikayeler var falanda serbest yani.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 yorum: