3. Şube

Sarıyer Kapalı Spor Salonunda 24, 25 ve 26 Nisan tarihleri arasında yapılacak İstanbul Kulüpler arası Boks Şampiyonasına Beykoz Spor Kulübü 4 sıklette katılacak. Fenerbahçe, Beşiktaş, Tekel ve Sarıyer gibi iddialı kulüplere karşı mücadele edecek olan Beykozlu boksörler dün akşam R.Şahin Köktürk´te son çalışmalarını yaptı.
Enes Aslanbay 90 kiloda, Bahadır Akın 75 kiloda, Ramazan Aydın 67 kiloda, Kazım Yeşilyurt ise minikler 48 kiloda eldiven giyecek. Boks Şubesi sorumlusu son çalışma öncesi Beykoz Haber´e şu bilgiyi verdi; “Boks şubesini henüz 3 yıl oldu ancak katıldığımız İstanbul ve Türkiye Şampiyonalarında 40’a yakın madalya kazandık. Futbol ve baskette olduğu kadar boksta da başarılara imza atıp Beykoz’un şanlı tarihine yakışır başarılar elde ettik. Hafta sonu 3 gün sürecek İstanbul Şampiyonasında güçlü rakiplerle ve büyük kulüplerle mücadele edeceğiz. Ancak bizde gücümüzün farkındayız. Amacımız en az 2 veya 3 madalya getirmek. İstanbul Şampiyonasında sıkletlerinde ilk 3 dereceyi paylaşanlar, önümüzdeki aylarda yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde edecek. Hocalarımız ve kondisyonerimiz ve masörümüz bu şampiyonaya en iyi şekilde hazırlandık. Madalya getirmeden dönmeyeceğiz” dedi.
Beykoz Boks ve Kick Boks şubesinde erkek ve bayan olmak üzere 20’yi aşkın sporcu çalışıyor. Antrenmanlarını R. Şahin Köktürk alt salonlarında yapan Boksörler ve Kıck Boksçular gençlere ağırlık veriyor ve geleceğin yeni yıldızlarını yaratmak için eski boksörlerden Abdulvahap Alkan’ın gözetiminde gece gündüz demeden uğraş veriyorlar.
Haber-Fotoğraf: Önder KOÇ
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder