Beykoz Tribün Fashion :)

Hozin Eyüp yazısının başında "Yeni atkımızı alıp stada giriyoruz ,bu atkının sarısı... " falan diye başlayınca atkıları göstereyim istedim.Saydığım kadarıyla 12 çeşit Beykoz atkısı var bunların sadece 4 tabesi benim elimde onları sergiliyelim,Kalitesiz resimler ve iğrenç paind kesimlerim için kusura bakmayın.

-Bu üstteki Siyaha sarı yazılı Beykoz 1908 yazan atkı ilk atkıların hatta ilk serisi.Çift taraflı (Öteki yüzünde Beykozspor yazar) yün atkı benimle gezmediği şehir kalmadı.Deplasman harici.İç Anadolunun çok soğuk kış gecelerine yollarda yoldaşım oldu.-22 'leri gördük beraber.Bu atkının yerini dolduracak atkı yok.
-Bu ikinci atkımızda Beykoz Tribün tarihinin en kral atkılarından.Tasarımını kim yaptı bilmiyorum fakat eline sağlık.Şimdi fotoğraftan bu kadar kötü durduğuna bakmayın Beyaz atkı çok güzel oluyor.Çok sez avantajlı bir atkı; siyah şeridi üstte gelecek şekilde apaçi tar bağlrsanız "O ne lan öyle Beşiktaşlımısın?" derler,Sağ taraftaki logo öne gelecek şekilde italyan tarzı bağlarsın "Kill For You atkısımı olum o?" derler.Fakat bu atkıyı kendisi özetliyor."Öyle şeyler yaşattınki uğruna ölmeye değer."



-Bu yeni nesil atkılarımız.Tek kat,geniş dokuma atkılarımız.Bu konumda ilk atkılarımız.Aralarında 1 hafta çıkış tarihi açısından Üstteki çok sadece kısa ve öz beğenerek takıyorum.
-Alttaki Hoazin 'in bahsettiği atkı sanırım.İki atkıda da arm çok anlamlı duruyor resmen parlıyor.7/24 boynumda olan bu atkıları artık tüm çevrem kabullendi.Senin bir tarzın var herkes bunu yapamaz diyorlar.Kesinlikle armanın karizması.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 yorum:

  1. Oo sağlam koleksiyonmuş Semt Aşığı.Allah nazarlardan saklasın "Beykoz Fashion"ı :D

    YanıtlaSil
  2. n koleksiyonu ya 4 atkılı koleksiyon mu olur :)

    YanıtlaSil
  3. doğrudur benim söylediğim son resimdeki atkı.
    ancak ilk resimdeki atkı klasiktir,vazgeçilmezdir...

    YanıtlaSil
  4. atkılardaki başarımızı sahaya yansıtsaydık şimdi süperligde oynuyorduk... atkıcı abi başkan, beykoz şampiyon

    YanıtlaSil
  5. Adsız21:39:00

    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Bunları nerden alabilirim

    YanıtlaSil