Rakip Takım Analizi:Tarsus İdman Yurdu

2.Lig Yükselme Grubu'nun 12.haftasında Beykoz1908,deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile karşılacak.

Tarsus topladığı 16 puan ile 3.sırada yer alırken,Beykoz1908 12 puan ile 8.sırada bulunuyor.Tarsus yükselme grubunun en başarılı deplasman takımı olmasına rağmen,evinde istediği puanları toplayamıyor.Evinde oynadığı 5 karşılaşmada 1G,2M,2B alırken 10 gol atıp,kalesinde 9 gol görmüş.
Beykoz1908 ise tam tersi bir perfonmans göstererek evinde başarılı olmasına rağmen,deplasmanlarda son dakikalarda yediği goller ile başarısız olmuş.Beykoz deplasmanda galip gelemez iken,3B ve 3M aldı.Attığı 7 gole karşı kalesinde 10 gol gördü.

Tarsus İdman Yurdu'nun son 5 maç ise şöyle;
T.İ.Y-Tokatspor :1-2
Eyüpspor-T.İ.Y :2-2
VanBld.Spor-T.İ.Y:1-3
T.İ.Y-Çorumspor :2-4
M.İ.Y-T.İ.Y :2-1

Genel olarak istatistiklere bakarsak T.İ.Y evinde oynadığı son iki maçı süpriz bir şekilde kaybetmiş ve evinde oynadıkları maçlarda ciddi sıkıntılar yaşıyorlar.Tokatspor'a yenildikleri maç sonrası oyunculara 2000 YTL ceza kesildi ve yönetim Beykoz maçını bir çıkış olarak görüyorlar.T.İ.Y artık yukarıdaki iki takımı yakalamaktan çok,ilk beş içersindeki yerini garantiye almak zorundalar.

İlk yarıda oynanan maç,M.United-Fenerbahçe maçı nasıl ise öyle oldu,tüm maç boyunca tek kale oynayan Beykoz,T.İ.Y'nin yaptığı tek kontra ile mağlup olmuşlardı.

Maça Beykoz açısından bakarsak,deplasmanlarda genel olarak başarısız olduğu gerçek.Diyarbakır Bld.Diski ile beraber deplasmanlarda galibiyet alamayan tek takım.Tokatspor maçının seyircisiz oynanacağı düşünülürse bu maçtan puan ve puanlar almak zorunda.Eğer oyuncular iç sahadaki gibi mücadele eder,hoca takımı geri çok yaslamaz ve şans yanımızda olursa buradan güzel bir skor ile ayrılabiliriz.
İnşallah.
Share on Google Plus

About Hoazin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder