Rakip Takım Analizi:Tokatspor


2.Lig Yükselme Grubu'nun 13.haftasında Beykoz1908 kendi evinde Tokatspor'u ağırlayacak.
Tokatspor deplasmanlarda 2G,2B,1M alırken;attığı 6 gole karşı kalesinde 7 gol görmüş.Tokatspor'un en belirgin özelliği deplasmanlarda ve evinde benzer perfonmans göstermesi.

Beykoz1908 ise kendi evinde 3G ve 2M ile oynarken, attığı 9 gole karşı kalesinde 5 gol görmüş.Kendi evinde oynadığı son üç maçı kazanan Beykoz,bu anlamda eski günlerine dönmüş gibi.
Tokatspor'un oynadığı son dört maç:
Tokatspor-M.İ.Yurdu :1-0
Tarsus İ.Yurdu-Tokatspor:1-2
Tokatspor-Körfez Bld.Spor:3-3
Tokatspor-Eyüpspor :1-3

Tokatspor özellikle kupa maçında oynadığı Fenerbahçe maçından sonra düşme eğilimi gösterselerde son haftalarda aldıkları galibiyetler ile üst sıralara tırmandılar.Ligde 3.sıraya yerleşirken Mersin'in sadece 1 puan gerisine gelmiş durumdalar ve her maçları final havası taşımakta.

Beykoz ise evinde aldıkları galibiyet ile ilk beş şansını sürdürse de alınan saha kapatma cezası bu maçın önündeki en büyük engel olarak durmakta.Defans oyuncuların kart cezalısı olmaları nedeniyle göbekte sorunlar yaşanması bir başka handikap.

Beykoz,deplasmanlarda galibiyet alamadıkları için kalan son haftalarda evinde puan kaybetmeye tahamülleri yok.

Futbolcuların maç kazanma isteklerini sahaya yansıttıkları sürece bu ligde alamayacakları maç yok,umarım tribünlerdeki sessiz hava,sahaya yansımaz ve gol olup yağarız.
İnşallah.

Share on Google Plus

About Hoazin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder