Aranıyor


Tam gozlerimizin onunde gerceklesti. Beykoz Konaklari yakinindaki yolda hiz limitini oldukca asmis turuncu bir araba, zavalli bir sokak kopegine carpti ve kopek 50 metre yolun diger kenarina uctu. Surucu durdu, bakindi ve daha sonra kacabildigi hizla kacti.
Ne de olsa bu SADECE bir sokak kopegi kimin umrunda ki? Bizim umrumuzda. Aslinda tam da bu kisinin arkasindaydik biz de bu sirada. Hemen plakasini almak icin kosusturduk ama gerek kalmadi. Bu korkak (cunku carpip kacanlar korkaktan baska birsey degiller), plakasini dusurmustu!
Ilk arastirmalarimiza gore 34 KMY 41 plakali bu arac, turuncu ve siyah, 2005 model bir Ford araba. Beykoz’da tescil edilmis (baska nerede olacak).
Lutfen gozlerinizi acik tutun! Eger bu kisinin adini ya da iletisim bilgilerini bulursaniz, hemen bize yazin mmurdockdd@gmail.com ki kendisine insan ahlaki konusundan bir ders verelim…

Alıntı: http://animaljustice.wordpress.com/

Direk aynısını kopyaladım.Bu kadarda olmaz.Bunu yapan Beykozlu olamaz.Bu kadar doğayla iç içe bu kadar doğayla yaşamasını bilen insanlar bunları yapmış olamaz.Aşırı hızlı araba kullanırsın.Birinede çarparsın hata hepimiz yapıyoruz.Ama bu hataların arkasında durduğumuz zaman kendimize adam diyoruz.
Bırakıp kaçmak sana yakışdıysa ben bişey demiyorum.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder