Gençlerdir göğsümüzü kabartan.

Beykozlu Gençler Madalyalarını Aldı Yorum Ekle Haberi Yazdır Haberi Email Olarak Arkadaşına Gönder Haber Yazısını Büyüt Haber Yazısını Küçült

2008-2009 basketbol sezonunu İstanbul 3.’sü olarak tamamlayan Beykoz Genç Basketbol Takımı oyuncuları Caferağa Spor Salonu’nda düzenlenen törende madalyalarını aldılar.

Zorlu geçen sezonunu ardından İstanbul 3.’sü olan Beykoz Genç Basketbol takımı oyuncuları Cem Yürür, Arda Sarıbay, Tolga Bostan, Murat Tamer, Orkun Turgut, Batuhan Alptekin, Kaan Kaba, Başar Üşümüş, Yıldırım Boyacı madalyalarını İl Hakem Komitesi Başkanı Hulusi Yenal’ın elinden alırken sevinçleri yüzünden okunuyordu. Ancak sakat olan Candar Yılmaz ve dün başarılı bir ameliyat geçiren Kemal Baday bu mutlu anı yaşayamadı. Genç Erkekler kategorisinde Pertevniyal ve Fenerbahçe’nin ardından sezonu 3. olarak tamamlayıp Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan Beykoz Genç Takımı Koçu Güven Öner madalya töreninin ardından duygularını şöyle dile getirdi; “Çok mutluyuz. Yorucu ve uzun süren bir maratonunun ardından 3. olmak guru verici. Beykoz Genç Takımı ilk defa madalya alıyor. Beşiktaş, Galatasaray, Efes Pilsen, Darüşşafaka, Işıkspor ve İTÜ gibi takımları geride bırakmak kolay iş değil. Sadece Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu’nun bize verdiği destekle buraya geldik. Mutluyuz, gururluyuz.
11 Mayıs’ta Türkiye Şampiyonası maçlarına katılmak üzere Antalya´ya gideceğiz. Sakatlık geçiren Candar Yılmaz ve ameliyat olan Kemal Baday’a Beykoz Spor’a olan katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. Genç takımın yardımcı antrenörü Semih Uslu ise “Beykoz gibi asırlık çınara 100. yılında madalya kazandırdığımız için mutluyuz. 12 Mayıs’ta Antalya´da yapılacak Türkiye Şampiyonasına hazırlıklara başladık” dedi.


Kaynak : www.Beykozhaber.net

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder