Transfer Sesizliği

Çok sesiz geçen günler yaşıyoruz.Bir birleşmenin arkasından büyük bir ivme kazanacağımızı düşünmüşdüm ama kimse çıkıp konuşmuyor kulağımıza gelenleri yazalım.
  • Teknik Direktörlüğe getirilen Yaşar Elmas kendi teknik kadrosunu kurdu.
  • İç Transfer: Geçen sene kalemizi koruyan ve yokluğunda saçımızı başımızı yolduğumuz Cengiz Han (34) ile yeniden anlaşıldı. Defans bloğunda sezonun sonları hariç çok üstün bir performans sağlayan A.Murat(37),A.Hakan(30),Erhan(32) gibi stoper mevkisinde çok düşük hata ile oynayan 3 oyuncumuzla imza tazelenmesine karşın sağ ve sol bekimiz olan Özcan(35) ve Hayati(25) ile henüz anlaşma sağlanmış değil.Özcan ile kesin anlaşma sağlanamamsına rağmen Hayati için ümidimiz devam etmekle beraber süper lig takımlarının Hayati ile ilgilendiği bilinmekte. Neyseki yükselme grubu sezon yarısında sakatlanan Hayatinin yerini alan Cihan ile sözleşme yapıldı.Klüp demirbaşı sayılacak Serkan Gedik(28) ve Mustafa Demir(36) yine kadrodalar.Bayrak adam olma yolunda ilerliyorlar. Geçen sene kondüsyon eksiği yüzünden yaşlı topçu (34 Yaşında) damgası yapıştırdığımız Hüseyin ile de yine anlaşma sağlandı. Geçen sene uyum sürecini atlattığına inandığımız forvetimiz Şafak (32) imza attı.Orta saha ,ön libero ve sağ iç, sağ kanat oyanayabilecek kapasitedeki 24 yaşında ki futbolcumuz Caner ile anlaşma sağlandı. Bir diğer Forvetimiz Rüzgarın oğlu Recai (31) yönetimin isteği ile görüşülmedi. Recai transfer edildiğinde burda çok eleştirmişdik çok büyük işler yapmamasına rağmen beklenenin üstünde performans sergilemişdir. Bir Beykozlu gibi oynadığı için kendisine teşekkür ediyoruz. 10 numaralı oyuncumuz Abdurrahman (27) en verimli sezonunu yedek klübesinde geçirdi. Yine anlaşma sağlanamayan sol açığımıza çok teşekkür ediyoruz. Keşke şartlar daha değişik olsaydı çok yetenekli bir arkadaşımızdı. 2 Samet de diğer teklifleri değerlendirdikden sonra Beykoz'un teklifini düşünecekler bu iki futbolcu önümüzdeki sezon Süper Lige merhaba diyebilirler.Bunun yanı sıra geçen sene pek şans bulamayan genç Beykozlu yeteneklerden Semih,Hasan,Can ve Fatihle yine anlaşma sağlandı. Anlaşmaların durumunu bilmiyoruz umarız yine 1 senelik kontratlar değildir. Kadronun geri kalanıyla ilgili hiç bir bilgi yok.
  • Dış transfer ile ilgili henüz somut br adım olmamakla beraber Galatasaray genç yetenekleriyle görüşmeler yapıldığı bu futbolcuların içlerinde Bank Asya 1.Lig tecrübesi futbolcular olduğu söyleniyor. Anıl Karaer çok iyiolurdu fakat Adana Spor'a verildi.Erkan Ferin de çok iyi bir defans onuda Kasımpaşa aldı.1990 doğumlu fotvet arkası oynayan Gökhan Öztürk 'de elden kaçmıştır.
  • Bu bilgi ışığında bu futbolcular kimler olabilir? Özgür Can : Geçen sene ligden düşen Sakarya'nın parlayan yıldızı ligde 17 gol attı. 21 Yaşındaki forvet Mükemmel transfer olur.Cafer Can: Gazi Antep B.B. ile geçen sene çok flaş bi sezon geçirmedi.6 gol attı 35 Maça çıktı bunların içinde Beşiktaş,Antalya,Gaziantep ve Trabzon spor da bulunuyor.Cihan Can: Sezonu Caferle beraber Gazi Antep B.B. 'de tamamladı.1986 doğumlu savunma oyuncusu başarıya aç.77 Bank Asya 1.Lig maçı var.Savunmada problemimiz yok ama yaşlı oyuncuların alternatifi çok iyi olur.Efecan Karaca: Sağ Açık 1989 doğumlu yine Suat Kaya Kontenjanlı futbolcu geçen sene Gaziantep B.B. ile 37 maçda oynadı.Cafer gibi tüm Fortis Türkiye Kupası maçları buna dahil.Galatasaray bırakırsa kesin alınmalı.Erhan Şentürk: Bu sene süper lige çıkan Diyabakır'ın forveti 1989 doğumlu 31 maçda sahaya çıkıp 4 gol attı.
- Berk Neziroğulları: 1991 doğumlu sol açık Genç Milli.
- Berkin Kamil Aslan: 1992 doğumlu Forvet arkası Paf liginde göze batan oyunculardan.
- Cem Sultan: 1991 doğumlu Forvet 15 yaşında profesyonel oldu.Üstünde durulmalı.
- Çetin Güngör: 1990 doğumlu Sağ,Sol bek , Defans paf liginin gözde futbolcularından U19 Milli
- Emirhan Ergün: 1990 doğumlu KaleciPaf Ligi oyuncusu U19 Milli
-
Emrah Yollu: 1991 doğumlu Defans Geçen sene U17 Avrupa Şampiyonasında dikkatleri üzerine çekti.


... Devam edeceğiz.

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 yorum:

  1. 9 numaralı kısa saclı Samet i bizim klube önermeyı dusunuyorum.
    Siz ne dusunuyorsunuz =)

    YanıtlaSil
  2. Valla babamın oğlu gibi severim sameti faül yapıldığında canım acır o derece sanırım konya ile anlaşmak üzere umarım kimseye gidemez bizde kalır.

    YanıtlaSil