Dost Beykoz gazetesi kaldığı yerden devam.

Dost Beykoz gazetesi daha doğrusu internet gazetesi bugüne kadar habercilik ilkelerini bir bir yıkmıştır. Geçmişde Beykoz Taraftarını karşısına almayı kendine görev bilmiştir tepkiler üzerine "Boğazın Yargıçları" oluşumu sadece hedef gösterilmiştir. Takımın bir tane deplasman haberini yapmakdan uzak durmuştur ama hep birşeyler söylemiştir. Her zaman "hükümet gazeteciliği" yapmıştır. Çoğu zaman tepki görmüşler,her iyi işlerinde alkışlanmışlardır. Son zamanlarda tribün büyüklerimizin ve önde gelen isimlerin bu çekişmeye son vermeleri hem Boğazın Yargıçları'nın imajını düzeltmek adına, hemde birliğin sağlanması adına adımlar atmışlardır. Buna verilen karşılıkların samimi olduğuna inanmaya başlamışken (Boğazın Yargıçları oluşumunun Kurucularından Vural Bey'e gazete de bir köşe bile veril(miş)di) ardı ardına anlam veremediğimiz olaylar olmaya başladı.
  1. Büyük Beykoz Platformu -Boğazın Yargıçları- derneği Kongresine davetleri kabul edip gelen "Dost Beykoz" emekçisi kongre açılış konuşması esnasında gelen ani bir telefonla masadan kalkmış ve kimseye en ufak jest,mimik yapmadan mekandan ayrılmıştır ve üstüne bu haber yayınlanmadı.
  2. Paşabahçe spor klübü çatısında bulunan baz istasyonu okula zarar veriyor diyerek Paşabahçe spor klübü başkanını direk hedef gösteren haberi.Habercilik ilkeleri nedir,gazetecilik nasıl yapılır? Bunları eleştirmekne haddimize bilmiyorum ama Bu haberde hiç bir şekilde ne kanun maddesinden ne yönergeden,herhangi bir uzmanın teorisinden veya bir başka bilim adamının hipotezinden vs. bahsedilmeden sıfır araştırmayla masa başı haberi yapıldı.Bu haberin manşet resmiylede oynanarak gazetecilik hilesi yapıldı.Okul ile baz istasyonu arasında Halı saha tesisi bulunuyor iken resme bakıldığında sanki okulun köşesindeymiş izlenimi veriliyor. Yapılan yorumlar aslında bu işin altında ki düşünceyi açığa vuruyor.Bilmeyenler için söyleyelim Paşabahçe klübü üst katında restaurant var.Alkol serviside yapılıyor. Gönderen: Hamza Emregil (27/6/2009)Hangi yargısız infaz bırakın bu işları yaaa üç beş lira için çocuklarımızın sağlığı ile oynayanlar spor başkanlığı yapamaz çocukların olduğu yere önce alkol sonra kumar şimdi baz istasyonu derhal istifa etmelidir asım başkan göreve yoksa hiç bir şey inandırıcı olmaz.
  3. Vural Bey'in köşesine noldu?
Son vukuaat eski 6 yöneticimiz toplanmış. Yeni başkana ver veriştir denmiş. Bize karşı hatası en çok olan adamlar en önce konuşmuş. Kademe gruplarını lider bitirmeyi bile şampiyonluk sayarak kendilerini savundular.


Eski Yöneticilerin iddiaları şöyle:

  • Hiçbir arkadaşımın, kulüpten ne maaş ne de prim anlamında hiçbir çıkarı olmadı. Tam tersi kendi ekonomik gücümüzü kulübün işleyişini rahatlatmak adına kullandığımız çok oldu.
  • Zeki Aksu, ‘kimse samimi değil’ diyor. Kulüpte yöneticilik yaptıkları sırada Zeki Aksu’dan hiç bir şeyi gizlemediklerini ve Aksu'ya çok Samimi davrandıklarını söyleyen Bülbül, “Aksu’nun 1908 AŞ’ye katkısından çok zararı olmuştur” dedi.
  • Zeki Aksu, Alaattin Köseler’le çekişmesi adına, halı sahanın kenarında tam teşekküllü soyunma odaları olan, duş odaları olan binanın yıkımına sebep olmuştur. Şuanda Beykoz’daki halı sahada soyunacak yer yok.
  • Bırakacaklarla devralacaklar el sıkışmalıydı.
  • Kulübün tek varlığı otobüstü
  • Saha kira bedelleri çok yüksek:Beykozspor 1908 AŞ’nin vakıflara sürekli borçlanmasının tek nedeni de, saha için yapılan sözleşmedir. Bu sözleşme de Zeki Aksu ve Alaattin Köseler’in yapmış olduğu sözleşmedir…
  • Borçlardan bahsediliyor. Bizde yönetimi borçlu almıştık.
  • Aksu kulübü borçlumu aldı, borçsuz mu?… Bunu açıklasın:Zeki Aksu insanlara öyle bir izlenim veriyor ki sanki bu kulübü borçlu almış gibi davranıyor. Borçsuz aldığını kimse bilmiyor. Kasada 59 milyar para bırakıldı ve Zeki aksu bu parayı aldı. Zeki Aksu Bu kulübü sıfırdan başlayacak şekilde almıştır ve tüm borçlar Belediye tarafından ödenecektir. Bunu herkes bilsin. Zeki Aksu sıfırdan takım kuracak ve sadece onun maliyetini karşılayacak. Bizim gibi çaba sarf etmeyecek. Biz 2 yıl boyunca Servet Koncu’ya icra borcu öderken, Aksu onu yine göreve getirdi

Eski yöneticilerimize söylüyoruz karşı geldiğiniz , sizi kıran herşeyi bir açık oturumda Zeki Aksu ile yüzyüze gelerek cevaplandırmanızı istiyoruz.Tüm hesaplar ortaya çıksın bizde gerçekleri bilelim.Aslında sizin konuşmaya hakkınız yok ya oda bizde kalsın.

Dost Beykoz gazetesinin bu ataklarıda Beykoz Spor Klübünün gelişimini baltalamak ve ortalığı karıştırmak olduğu için yaptığının düşüncesindeyiz.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 yorum:

  1. Adsız20:50:00

    Çok güzel bir analiz eline sağlık

    YanıtlaSil
  2. dost beykoz neyin peşindesin neden her zaman güzel şeylerin önünü kesmeye çalışıyosun...

    YanıtlaSil