BİSK Turnuvasında Paşabahçe


Gümüşsuyu spor'a çocukluğundan beri hizmet eden geçen sene Şampiyonluk da büyük pay sahibi Semih kardeşimizin babası Tayfun Abimiz geçirdiği rahatsızlığa yenik düşerek bizleri yalnız bırakmıştır. 19 Ağustos Beykozlular günü alanında ki görevim sırasında aldığım haber bizleride üzüntüye boğdu.Gümüşsuyuspor oyuncuların hepsi tüm gece Semih'i baba evinde yalnız bırakmadılar.Cenazenin naaş töreni olduğu gün Bisk Turnuvasının 3.lük maçını oynayacak olan Gümüşsuyu maçı oynanmadı.

Tüm Ersayın Ailesinin başı sağolsun.

Birbirinden heyecanlı ve zevkli geçen turnuvanın şampiyonluğunu Paşabahçespor kazandı. Beykozlular’ın büyük ilgi gösterdiği turnuvanın final maçı Anadoluhisarı ile Paşabahçe arasında oynandı. Baştan sona çekişmeli geçen maçın ilk golü Paşabahçe’nin 10 numaralı forveti Ali Osman’dan geldi. Golün verdiği rahatlıkla bir ara oyundan düşen Paşabahçesporlu futbolcular Anadoluhisarlı 4 numaralı futbolcu Gökhan’ın ayağından beraberlik golünü yedi. Golden sonra toparlanan Paşabahçeli futbolcular sık sık Anadoluhisar kalesine tehlikeli hücumlar yaptı. Nitekim bu hücumların birinde 9 numaralı Dinçer’in attığı golle öne geçtiler. Maçın bundan sonraki bölümü karşılıklı ataklarla geçti. Maç da Paşabahçespor’un 2-1 üstünlüğüyle bitti. Maçtan sonra şampiyon Paşabahçespor’a kupasını Beykoz Belediyesi Başkan Vekili Hanefi Dilmaç, 2. olan Anadoluhisar’ına kupasını CHP İl Genel Meclis Üyesi İsmet Gonca ve de 3. olan Çubukluspor’un kupasını da Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Nevin Çalışkan verdi. Bu arada başarılı maçlar çıkaran Gümüşsuyu takımının kaptanı Semih’in babasının vefatı nedeniyle oynanamayan maç sonrası Çubukluspor turnuvanın 3.’sü olarak kupayı aldı.

Bu turnuvanın en şanssız takımı şüphesiz ki Gümüşsuyu idi. Gümüşsuyu’nun kaptanı Semih Ersayın’ın babasının vefatı nedeni ile karşılaşma gerçekleştirilemedi.

Saha: Anadoluhisarı

Saat: 16.00

Hakemler: Onur Akdeniz- İlker Işık- Mustafa conker

Takımlar:

Paşabahçespor: 1- Bilge Duran2- Ayhan Yılmaz 3- Berkant Aktuna 4- Umur Kızılkaya 5- Resul Ziyaretçi 6- Sefa Gelen 7- Yavuz Akıncı 8- İshak Kuş 9- Ali Osman Önerboy 10- Dinçer Kayhı 11- Uğur Türker 12- Yağız Görgülü 13- Erdinç Dinç 14- Birol Öztürk 15- Görkem Kement 16- Ali Sezer 17- Özgür Aslan 18-Hasan Can Şen

Anadoluhisarı: 1-Burak Canbaz 2-Yasin Dağ 3- Doğancan Otman 4- Gökhan Süülker 5-Fuat Ateş 6- Engin Pehlivanoğlu 7- Orkun Atalay 8- Selçuk Zomp 9- Soner Mor 10- Burak Öğütücü 11- Hakan Gül 12- Ömer Dayan 13- Emirhan Emir 14- Doğan Tosun 15- İbrahim Özdemir 16- Sercan Şahin 17- Cem Terzi 18-Sercan Elkılıç




Kaynak Beykoz Postasi
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder