2009/2010 Basketbol Transfer: Dwayne Curtis #15



www.beykoz1908.com Forumdan drcogito'nun çalıması:

Bu sezonki yabacı oyuncumuz Dwayne Curtis ligin ilk maşında 30 sayı 12 ribaund ile göz dolduran oyunumuzu kısaca tanıyalım:

2.05 boyunda ve 5 numarada oynatıyoruz.

NCAA kariyeri oldukça iyi oyuncumuzun.


NCAA'da SEC konferansında (ki önemli bir konferans) Mississippi Üniversitesi forması giymiş.Toplamda okul tarihinin en çok ribaund alan altıncı en çok sayı kaydeden 18. oyuncusu. Double double sayısınında okul tarihinde üçüncü iki sayılık yüzdesinde okul tarihinin en iyisiymiş.

Son sezonunda (2007-2008) 31.1 dakikada 14.9 sayı ve 9.6 ribaund gibi çok iyi ortalamaları var.Oynadığı konferansının ki söylemiştim oldukça güçlü bir konferans en iyi ikinci beşinde yer almış (koçların ve bazı önemli sitelerin seçimlerinde).Son sezonunda okul tarihinde bir sezonda en çok ribaund alan oyuncu olmuş.% 63.3 ile okul tarihinin bir sezondaki en iyi ikinci ikilik yüzdesini yakalamış.Konferansının en çok double doble yapan oyuncusu olmuş.
Son sezonunda konferansında iki sayılık atış yüzdesinde ve hücum ribaundunda liderken toplam ribaunda ikinci sırad yer almış.
Tüm NCAA'da iki sayılık atış yüzdesinde 7. hücüm ribaundunda 4. sırada yer almış.

2008-2009 sezonunda Romanyanın Asessoft takımına transfer olmuş. Romanya ligi zayıf bir lig ama bu takımın ligin açık ara en güçlü takımı sanırım son üç sezondur falan da hep şampiyon oluyorlar .Bu takımda fazla forma şansı bulamamış ama yaklaşık 13 dakika da 6.5 civarı sayı ve 3.4 civarı ribaund ortalaması yakalamış.Avrup kupasında da 13.5 dakikada 4.8 sayı 3.3 ribaund yapmış.Aldığı dakikaya göre kötü ortalamalar değil aslında.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder