Muratbey Turnuvası ilk gün

Uşak’ta Uşak Belediyesi tarafından organize edilen Murat Bey Turnuvasının açılış maçında Beykoz Basketbol A Takımı İzmir temsilcisi Gelişim Kolejine 83 – 80 mağlup oldu.

Dört takımın katıldığı turnuvada rakibi karşısında maça oldukça tempolu bir giriş yapan sarı siyahlı ekibimiz ilk periyodu 33 – 22 önde bitirdi. İkinci periyotta da yüksek tempolu skorer oyununu devam ettiren ekibimiz devreyi 46 – 44 önde tamamladı.

Devrenin ardından baskılı oyununu devam ettiren Beykoz üçüncü periyotta üstünlüğünü koruyarak 69 – 66’lık bir skor yakaladı. Son periyoda gelindiğinde müthiş bir heyecan yaşanırken her iki takımın karşılıklı basketleri tribünlerdeki az sayıdaki taraftarı heyecanlandırmaya yetti. Son saniyelere girilirken rakip ekibin ani atağında gelişen ve savunmanın karşılayamadığı atak sonunda Beykoz mağlup duruma düştü. Son 5 saniyede atak üstünlüğünü ve avantajını elinde bulunduran sarı siyahlılar maçı uzatmaya taşıyacak olan 3 sayılık atışı Gökhan Sunter ile değerlendiremeyerek turnuvaya mağlubiyetle başlamış oldu. Sarı siyahlı ekibimiz yarın ev sahibi Uşak Belediye ile saat 16.00’da karşılaşacak.


Kaynak:Beykoz Haber


Bu sene baskette bi tane sevindirici haber duymadık.Bu sene çıkın demiyoruz.Ligde kalın yeter.

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder