Veteran Yargıç: "Ben haklı çıkmayı hiç sevmem"


KEŞKE HAKSIZ ÇIKSAYDIM
Her maç sonrası Takımımızın en geniş en gerçek haberlerini yapan yerel gazetemiz Beykoz habere takımı ve sistemi eleştiren yorumlar yazdım. Çünkü takımda ne sistem vardı nede ne yaptığını bilen bir topçu. Benim yorumlarımın altına bir sürü tepki yorumları aldım özellikle Yaşar hocanın oğlu Mert’ten. Destek olmadığım köstek olduğumu iddia ediyordu her yorumunda. Daha nasıl destek olmamı bekliyorsun Mert kardeş her hafta hocanın ne yapması gerektiğini bile yazdım ama baban bir türlü yanlışlarından dönmedi ve en son Zeytinburnu maçı sonrası haberin altında “Serkan kardeş haklı çıktın galiba” başlıklı bir yorum geldi Alparslan isimli okuyucudan. Keşke siz haklı çıksaydınız Alpaslan ve Mert keşke ben yanılsaydım Beykoz’umun lig sonuncusu 2 takıma evinde 4 puan verdiğini görmeseydim..
Hala takımda ne sistem var ne düzen oynayan bir tek semih vardı o da oyunun durduğu bir ara tam önümüzdeki yedek kulübesine gelip bir dizi şikâyetini anlatıp çare bulamayınca o da oyuna küstü. Forvet diye aldığımız Hızır sağ açık oynarsa, yaşı kemale ermiş Hüseyin zaten durarak oynayan Serkan Gedikle yan yana oynarsa, sağ bek olmayan takımda geçen senenin yıldızlarından Erhan yedek oturursa, Güven gibi top tutan top yapan adamı yedek oturtursan, en büyük gol umudum Şafak ceza sahasına bile girmezken sen onu hala sahada tutarsan, bu yanlışları göre göre nasıl size destek olmamı beklersiniz. Yine söylüyorum bu takım bu sistemle değil yükselmeye çıkmak Allah korusun bu ligde bile zor kalır ya hoca değişmeli yada takım gibi futbol oynatmalı.
Geçen yıl şampiyon kadrodan en az 2 topçu geri kazanılmalı para bile almadan yürekleriyle oynayıp bizi yükselme gurubuna taşıyan o efsane topçuları geri almalıyız. Samet Gören ve Samet Yüksel bu takımda yine yıldız olular ve takımı yükselme gurubuna ve hatta şampiyonluğa taşırlar. Artık Hüseyin’ e teşekkür edip maçları genelde tribünde bizim yanımızda izleyen Büyük Kaptan Mustafa’nın yanındaki koltuğa oturtulmalı. Gol umudumuz Şafak’ın yeteneklerini biliyoruz hazırlık maçlarındaki performansını gördük ama ligde oynamak istemediği apaçık Şafak da ısrar etmeyip Şeref’e veya Okan Çebi ‘ye şans verilmeli. Doğru yerde oynarsa gol atabileceğini tescilleyen Hızır forvet oynatılmalı, işte bunlar yapılıp takımda doğru sistemde oynatılırsa başarılı olunacağını düşünüyorum.
İnşallah bundan sonra yükselişe geçip bu ligde değil hak ettiğimiz üst liglere doğru tırmanırız Çarşamba günü Gebze maçı takımın dönüm maçı olacaktır ligin güçlü takımlarından birine karşı oynuyoruz umarım kazanıp kötü gidişe dur deriz.
veteranyargıç
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. Adsız10:23:00

    Şeref Kuru artık oynamalı... Yaşar Hoca yaptığı onca yanlışların içerisinde bu kadar gol sıkıntısı çektiğimiz süreçte Şeref Kuru'ya şans tanımalı artık. Onun hazırlık maçlarındaki performansını bütün Beykozlular biliyor....

    YanıtlaSil