TFF 2. Lig Kademe grupları tamamlandı


TFF 2. Lig Kademe Grubu müsabakaları tamamlandı. Dört grupta toplam 45 takımın çift devreli lig usulüne göre oynadığı karşılaşmalar sonunda 11 takımlı 1, 2 ve 4. grupları birinci ve ikinci sırada tamamlayan takımlar ile 12 takımlı 3. Grubu ilk üç sırada tamamlayan; Türk Telekomspor, Güngören Belediyespor, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor, Göztepe A.Ş., Etimesgut Şekerspor A.Ş., Tokatspor, Çorumspor, Şanlıurfaspor ve İskenderun Demir Çelikspor, Yükselme Grubu'na çıkmaya hak kazandı.

YÜKSELME GRUBU MÜSABAKALARI STATÜSÜ:

Yükselme grubu müsabakaları 9 takımın katılmasıyla tek grupta çift devreli lig usulüne göre oynanır. Müsabakalar sıfır puanla baslar.

Yükselme grubu müsabakaları sonunda birinci ve ikinci sıraları alan iki takım ile aşağıda belirtilen eleme müsabakaları sonunda tespit edilecek bir takım daha olmak üzere toplam üç takım TFF 1. Ligine yükselir.

KLASMAN MÜSABAKALARI STATÜSÜ:

Kademe müsabakaları sonunda üç grupta 3-11 (üç-onbir), bir grupta da 4-12 (dört-oniki) sırayı alan toplam 36 (otuzaltı) takım arasında 4 grupta çift devreli lig usulüne göre oynanır.

Müsabakalara kademe müsabakalarında alınan puanlarla devam edilir.

Klasman müsabakaları sonunda her grupta son üç sırayı alan toplam 12 (oniki) takım TFF 3.ligine düşer.

ELEME MÜSABAKALARI STATÜSÜ:

TFF 2.Lig Yükselme grubu müsabakaları sonunda 3, 4, 5 ve 6. sıraları alan 4 (dört) takım ile klasman müsabakaları sonunda gruplarında ilk sırayı alan 4 takımın katılmasıyla toplam 8 takım TFF 1. Ligine çıkacak 3. takımı belirleyecek eleme müsabakaları grubunu oluştururlar.

Eleme grubu müsabakaları kur'a usulü ile, TFF tarafından belirlenecek tarafsız saha veya sahalarda, tek maçlı eleme usulü ile oynanır. Müsabakalar sonunda birinci olan takım TFF 1. Ligi' ne yükselmeye hak kazanır.


----- / -----


Tabelada yazanlar artık kimin umrunda bilmiyorum ama durum bundan sonra bu Ocak 24 'te devre arası yeniden başlıyor.Yeni gelişmeler ne olacak bilemiyoruz.Transfer döneminde eski dönem borçlarımızdan sıkıntı yaşayacağımız bir gerçek.Borçlar ödenmezse transfer yasağı geleceği kesin.Her zaman ki gibi BEykoz Halkı olarak biz de oturup izleriz kim ne yapacak veya ne yapmayacak.


Elbet bir gün gelecek mutlaka,

Bu tayfa hesabı soracak sonunda...!

Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder