ADD Emekçinin yanında.


ADD yaklaşık bir aydır yağmur, çamur, dayak, biber gazı... dinlemeden eylemlerini sürdüren TEKEL İŞÇİLERİ'ne destek olmaya gidiyor; Tüm KEMALİSTLER 'i, sömürülmeye karşı duran TEKEL İŞÇİLERİMİZİN yanında yer almaya çağırıyoruz...

Cumartesi gecesi otobüslerle Ankara'ya TEKEL İŞÇİLERİYLE meydanlarda birlik olmaya gidiyoruz. Gelecek kişiler perşembe (7. ocak) akşamına kadar bildirmelidir. Otobüsler ücretsizdir. Lütfen irtibata geçiniz...


ADD BEYKOZ
İletişim: 0533 201 95 68 (Barış Tiryaki)

-----/-----

Atatürkçü Düşünce Derneği Beykoz Şubesinin mesajı aynen böyle,biz gidemeyeceğiz ama gidecek olanlara ön ayak olabilirsek ne mutlu bize.Biz tekel işçilerine imal ettiklerini tüketerek destek olacağız.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 yorum:

  1. Sadece Bir Kuruma Karşı Duruş Sergilendiğinden dolayı ADD Destek Oluyor. Başka Bir Siyasi Parti'ye Karşı Böyle Bir Duruş Sergilense İdi Yine Destek Olurlarmı idi?

    1 Kişinin Yapacağı İşi 5 Kişi Çalıştırılarak Yapılıyorsa ve Emekli Olsa Dahi Çalışan Bir İşçiden Daha Fazla Para Alabiliyorsa TEKEL KAPANSIN..!

    Herkes Kendini Düşündüğünden Dolayı Devlet Bu Halde... Devlet'i Düşünün Aç Ölün Arkanızdan Fatiha Okuması Benden...

    YanıtlaSil
  2. Nası özetliyosun herkes kendini düşünüyor diye. :) sende kendi açından bakıyorsun.Sana Kabe yıkılsın deseler kendini nasıl hissedersen bazı insanlarada Tekel kapatılsın aynı şeyi hissetiriyor.
    Demek o ki insanların değerleri farklılık gösterebiliyor.Senin değerlerini tüm dünya kabul etmiş diye diğerine göre haklı olduğun anlamına gelmiyor.Unutma senin değerinde dünyada kabul görene kadar çok uzun süre geçmiş.10 larca savaş verilmiş.Çok insanın kanı akmış.

    ADD, AKP hükümetine karşı tutum sergiliyor siyasi davranıyor demenede karşı çıkacağım.ADD Atatürkçü' dür.Eğer bu ülkede Atatürkçü düşünce sistemine karşı gelen bir olgu varsa her platformda karşısında olmasından doğal bişey yok.
    2.si ADD Beykoz Şubesi Lokasyon itibariyle Beykoz Tekel Fabrikasına çok yakın.Muhtamelen üyelerinin bir çoğu Tekel'in ekmeğiyle büyüdü.

    (Tekel kapatılsın lafına kendi penceremden cevap vereyim:Tekel'in aylık ülke ekonomisine girdisi ortada bu kalemi gözümü kapatıp tak diye silmeyi düşünmek vatan hayinliği olur.)

    YanıtlaSil