Başkan olsana Başkan Olsana!

Kars Spor Kulübü Başkanı Ekrem Demir'in de katıldığı İstanbul'daki ziyaretlerde, birçok iş adamı ve belediye başkanlarına, Karsspor'un 2. Ligde başarılı olabilmesi için maddi ve manevi desteğin çok önemli olduğu vurgulanarak takıma destek istendi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın takıma destek olacaklarını söylediği bildirildi. Karsspor Kulübü hizmetlerinde kullanılmak üzere Esenyurt Belediye Başkanlığı'ndan 1adet midibüs, Üsküdar Belediye Başkanlığı'ndan 1 adet minibüs ve Beykoz Belediye Başkanlığı'ndan da 50 bin TL nakit para yardımı yapıldı.
Kars Belediye Başkanı ve Karsspor Fahri Başkanı Nevzat Bozkuş; "Belediye başkanlarının Karsspor'a ve Kars'a karşı göstermiş oldukları yakın ilgi bizleri son derece mutlu etmiştir. Amacımız hep birlikte el ele vererek Karsspor'u zirveye taşımaktır. Bunu yaparken de siz hemşerilerimizin destekleri çok önemlidir. Sizlerin destekleri ile futbolcu arkadaşlarımızın birçok başarıya imza atacaklarına inanıyorum" dedi.

Başkan olsana Başkan olsana Kars'a Belediye başkanı olsana.
Bu haber Beykoz Postasından alıntıdır.Beykozun durumu ortadayken,İlgilenilmezken bu hareketin izahı nedir?Biri bana anlatsın.Hisseler Kars spor'a devredilsin.Renkleri falan değiştirelim.Ne anlamı var ki?
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. Adsız23:21:00

    sizlere helal olsun 100 yıllık çınar bu haldeyken karsa yardım yazıklar olsun!!!beykoza her kademede beykozun çoçuğu gerek

    YanıtlaSil