Seçim zamanı verilen sözler.

Yeni stadyum için yazışmalar başladı

Seçim çalışmaları kapsamında Beykozluların karşısına projelerle çıkan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek söz verdiği Beykoz Stadyumu ile ilgili çalışmaları başlattı.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek seçim sürecinde gittiği birçok yerde projelerinden bahsederken, Beykoz spor kamuoyunda heyecana yol açan yeni stat yapma projesini hayata geçiriyor.

Beykoz Şahinkaya’da bulunan Beyköy Evleri’nin arka kısmında kalan 353 Ada, 79 Parsel’deki Hazine Arazisi’nin 40 dönümlük bölümünün 1/5000’lik imar planlarına spor alanı olarak işlenmesinden sonra Yücel Çelikbilek bu alana Beykoz Stadyumu yapmak için kolları sıvadı.

Adı geçen arazinin Beykoz Stadyumu Yapılmak üzere Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne tahsisini talep eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ilk kazmayı vurmak için acele ediyor.

Haber Merkezi


15.04.2009 Dost Beykoz gazetesi haberi.


---------- / ----------


...Ve her ay düzenli bir şekilde yapılan halk meclisi toplantılarında hiç adı geçmeyen bir stad projesi var.Son yapılan toplantıda başkan bir slayt gösterisi yapmış ve projelerini tanıtmış.Alkışlarla zaman zaman kesilen slaytların arasında ki projeler şunlar:

Soğuksu Sağlık Ocağı, Kavacık Hizmet Binası, Tokatköy Hizmet Binası, Yoros Kalesi Projesi, Tarihi Kışla Projesi, Yat Limanı, İncirköy ve Ortaçeşme’de imar uygulaması, Karlıtepe Projesi, Kılıçlı Film Platosu, Anadolu yakasının en büyük nikah salonu, Balıkçı Barınağı’nın düzenlenmesi, Setüstü’ne Safranbolu Evleri benzerin mekanların yapılması, Kütüphane, Doğal Ürünler Pazarı, Kiremitdere’de hobi bahçesi, Küçüksu Mesire Alanı Projesi, Riva dere kenarı projesi, Beykoz Belediye Binası Projesi ve Göksu Sağlık Ocağı Projesi

Dikkat edin Yatlarınız artık başı boş değil limanınız olacak (onun otoparkı neresi olacak çok merak ediyorum), Artık film platonuzda olacak rahat rahat film çekebilirsiniz, Şu anki Nikah salonu yetmiyor Orta doğu ve Balkanların olmasada Anadolu yakasının en büyük Nikah salonunuz olacak, Yeni belediye Binanızda olacak.Ya bırakında stad olmasın zaten orda bişey var,üstü açıkmış,yolu yokmuş,Yangın girişi-çıkışı vs. gibi önlemler yokmuş farkeder mi?
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder