Atkı Yasağı


Galatasaray -Fenerbahçe derbisine özel alınan güvenlik tedbirlerinde ufak bir nokta gözüme çarptı.

“Biletleriyle maçı izlemeye gidecek taraftarlarımız, kesinlikle bozuk para, çakmak, yanıcı ve parlayıcı yasa dışı maddelerin yanı sıra, yüz maskesi, atkı, kaşkol gibi kıyafetleri üzerlerinde bulundurmayacaktır.”

Meşalemi aldınız,İçkili girmek yasak,Bi stada gitmek için bin yerden izin,Stad girişinde T.C. Kimlik No kaydı.Atkıyıda alın arkadaş formayıda verelim.Oldu olacak gitmeyelim ki çoğu zaman yasak getiriliyor.Bence ligleri iptal edelim Abdülhamit gibi futbolu yasaklayın arkadaş.Masa tenisi maçına 100000 kişi izleriz meşalelerle falan mosmor olursunuz.
Beni şirkette adımla kimse bilmez "O Beykoz atkılı eleman var ya" derler.Benim özel hayatımın bile bi parçası atkı nasıl yasak olur arkadaş?
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. Olmadık yerde ortamı germe çabası içerisinde güvenlik. Tabi onlar da bunun farkında değil. Söylediğin gibi atkı bir taraftar için kutsal bir yere sahip. Bir Gençlerbirliği taraftarıyım. Taraftar profili dolayısıyla da maç günü stad çevresinde rakip takım taraftarları arasında gezinebiliyorum. İmkan bulduğum her fırsatta iki atkı alırım yanıma birini rakip takım atkısı ile değiştirmek için. Takımına bağlı olan taraftar bir atkıyla tahrik olmaz. Atkıya saygısı vardır. Atkı takımın yaratıcılığıdır. Güvenlik tedbirlerinde bu maddenin asıl amacı taraftarların yüzlerini gizlemelerini önlemek. Allah aşkına kavga edecek olsam tişörtümü yüzüme örter öyle de yaparım. Güvenlik, taraftarın bilinçli olmasını bu kadar isterken kendi bilinçsizliğini ele veriyor. Saçmalamışlar.

    YanıtlaSil