Siz Kimsiniz ulan?


Bu arma kutsal derken altını boş bırakmıyoruz.Boynumuzda atkımız varken tuvalete girmiyoruz.Çarpılırız diye korkuyoruz.
Tapıyoruz derken altını boş bırakmıyoruz.Hepiniz belli vakitlerde ibadet hanelerinize giderken biz stadlara gidiyoruz.Salonlara gidiyoruz.Okulun bahçesinde oynasa demirlere çıkıp destekliyoruz.
Bu arma bizim değerimiz derken altını boş bırakmıyoruz.Dinimiz,Kitabımız,Ülkemiz,Annemiz,Bacımız,Eşimiz neyse Beykozumuzda o.Abartmaya gerek yok bu değerler arasında öncelik yapılmaz.Ama bunlardan bi taneside arma.
Spor klüplerinin kuruluş amacı toplumu spora ve spor izlemeye teşviktir.Hizmet sunmaktır.Kısacası bu kulüp bizim için var.Ne sporcusu trilyon kazansın diye,Ne başkanı cebini doldursun diye,ne yöneticisi ihale alsın diye,ne birileri mevki sahibi olsun diye,ne teknik adam kariyer yapsın diye.Tek bir amaç vardır beni mutlu etmek.Yani taraftarı.Bu da taraftarı kulübün sahibi yapar.Sen sporcu bana hizmet edersin,Sen başkan bana hizmet edersin,sen yönetici ve teknik adam benim izlemeye geldiğim tiyatro oyununa yönetmenlik yaparsın.Unutma benim için varsın.
Bu armayı kötüye kullanan siyasetçi,bu armanın marka değeriyle oynayan sporcu,bu arma üstünde prim yapan yönetici ve adayları,Bu armanın üste çıkmasını engellemeye çalışan hakem ve türevleri,bu armaya küfür gafletinde bulunan rakip taraftar,bu armayı kendi çıkarları uğruna karalayan veya silen basın DÜŞMANIMDIR!
Bu saatten sonra yapacağım her hareket nevsi müdafaya girer ve ifadem de şöyle geçmeli "ağır tahrik sonucu"...

Ben taraftar olarak diyorum ki; Bağımsız Beykoz.
Belediye güdümlü takım olmaz.Öz kaynaklı takım olur.
Mayısdaki kongre camiamıyız onu gösterecek.87 kişilik kongreden camia diye bahsedilmez.Hee bizi süperlig ekipleriyle karşılaştırmayın.Kısaca oyuna sahip çık o gün orda izleyi olsanda bulun.

Bu arma ne İmparatorlar,ne dünya savaşları,ne darbeler,ne ayaklanmalar,ne kıtlıklar,ne diktatör ve politikacılar gördü yıkılmadı.

Siz kimsizniz Ulan!
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 yorum:

  1. Adsız18:57:00

    Sevgili Kardeşim,
    Bir Adana Demirspor'lu olarak kavganı, mücadelini çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri biz de yaşıyoruz. Ama bir gün herkes (antrenör, futbolcu, yönetici,başkan, kulüp çalışanları) kulüplerin gerçek sahibinin taraftar olduğunu anlayacak. Ellerine sağlık.

    Merih Güvenç

    YanıtlaSil
  2. Sayın Merih Güvenç

    ADS ile Beykoz arasında çok ortak noktalar var.Bunlarda sadece bir tanesi.Zaten yazının içindeki "Tam Bağımısız" söylemi sizle özleşmiştir artık.
    Bu sahiplik konusunda acaba Taraftar mı eksik biraz.Yeteri kadar bizim olduğunu anlatmıyormuyuz?

    Eline sağlık yazmışsınız.Bunuda tüm boynunda ADS ve Beykoz atkılı insanlar adına teşekkür ediyorum çünkü hangisini tutsak bunları söylerdi.

    Sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil
  3. Yazıyı takdir ederek okudum..mesele ne biliyormusunuz Beykoz Spor Kulübü Derneğine herkes ama herkes üye olabilmeli..zamanında kulübe giriş aidatı 1 milyona çıkarken aylık aidat 100 liraya çıkarken o kongrede divanda görev yapan ben itiraz edip red oyu vermiştim. Yani koskoca 102 yıllık tarih bir kongrede 100 ü bile bulmayan kongre üyelerinin seçtiği kişiyi başkan yapıyor. Önce bu olay değişmeli üyelik girişi 100 liraya üye aidatı ayda 10 liraya gelecek şekilde değişmeli asıl bu konuda kamuoyu oluşturulmalı ki kulübe gerçek görev yapmaya adaylar birşey verme niyetinde olanlar üye olsun.Yoksa bu sene kurtarır seneye çıkar öbür sene düşersin kongreler spor salonlarında yapılacak hale gelmeli.Başkan ve yönetimin ödedi gösterdiği aidatların yapıldığı kongrelerle değil. Bu yöntem sadece Zeki Aksu başkanlığında değil her yönetimde olmuştur. Aidatı görünmez eller yatırırı bütçede okunurken üye aidatı gelirleri denir bu komedi bitmeden gerisi boş aziz kardeşim
    Talip ERCAN

    YanıtlaSil
  4. Yaşasın tam bağımsız Adana Demirspor! yaşasın Beykoz!

    Daha dün Adana Demirsporumuzun içini boşaltanlar, bugün kulübün kalıcı gelir sahibi olmaması için türlü oyunlar oynuyorlar. Allah bir daha o asalaklara kapımızın önünden geçmeyi nasip etmez inşallah.
    Kendi semtinin takımını tutan, içinde tek bir sevda taşıyanlara sonsuz saygılar...

    YanıtlaSil