Son durum


Büyük sıkıntılar,Genç Topçular.

Beykoz'un geçmiş dönemden katlanarak gelen,her sene günü kurtarma politikalarıyla ötelenen borçları artık son noktasına ulaştı.Beykoz Spor Kulübü Derneği Başkanı Sayın Zeki Aksu üstü kapalı göndermelerle hisse sahibi belediyeyi taahhüt ettiği kaynağı sağlamasını istesede, Belediye aksi yönde hareket etmekte.Taraftarın 4 gözle izlediği gelişmelerde aslında sorulması gereken soru; "Bu takım neden bir başka kurumun eline bırakılacak şekile getirildi?"
Sonuç olarak bu sene lisans çıkarmak için geçmiş dönem borçları ödenemeyecek (Son dakikada bir kaynak sağlanmazsa) Geçen sene can simidi olarak sarıldığımız genç sporcular yeniden sahaya sürülecek.Peki geçen sene büyük yükleri kaldıramayan bu genç omuzlar bu sene ne yapacak.

90 dakika maç yapamadılar
Geçen seneki iç çalkantılar devam ettiği süreçte kadro kurmakta zorluk çekildi.Aslında yine bir günü kurtarma çalışması ile genç sporcularla anlaşıldı.Nisan ayında düşmesi garanti olan takıma kaynak bulunamadı,teknik direktör bulunamadı,yeni lige uygun sporcular bulunamadı,kamp programı hazırlanamadı. Sezonu geç açan kadronun başına geçen sene neredeyse sahada maç izlemeden giden Yaşar Elmas hocanın yardımcısı (Fantom) Ahmet Yılmaz getirildi.Gençlere kısa sürede çayırda,Rive Milli Takım tesislerinde ve Kelle İbrahim Sahasında antreman yaptırıldı.Bildiğimiz herhangi bir kros çalışması yapılmadı.Beykoz semti bu kadar ağaçlık alana sahipken üstelik.


İlk Hazırlık maçını Süper Amatör İFA ile yapan Beykoz bu maç 0-0 devam ederken tek forvet oynayan,DSGL 'nin yıldızı ve geçen sene gençlerin kızağa çekilmesinden sonra kadroda kendine yer bulabilen tek oyuncu olan Tarık Kaleciyle çarpışıp surat bölgesine sakatlanmaktan öte darbe alması sonucu maç yarıda kalmıştı.

2. Hazırlık maçını Sancaktepe sezon açılışı etkinlikleri çerçevesinde Hakan Şükür stadında Sancaktepe ile oynayan ekibimiz burda da organizasyon bozukluğuna kurban gitmiş ve 2. 45 dakikaya çıkamamıştı.Bu maçı canlı izleme fırsatı bulan taraftalar takımdan umutlu sahadan ayrılmışlardı.Şeref 'le yine tek forvet oynadık.4-5-1 ile sağlam orta saha sağlam defans isteyen ekibimiz bunu pratikte uygulayamadı.Alt yapımızdan çıkan Ogün defansta çok kötüydü. Asafcan'ı ön libero oynatma çabaları sonuç vermedi. Bu maçta özellikle sol kanattan ataklarımız gelişirken bir topumuz direkten döndü. Maçı beraber izlediğimiz Forvetimiz Şeref'in Abisi; Şeref 'in aslında pivot tip santrafor değil , Çift forvetli sistemde geriden koşularla ve topla gelen "striker" tip forvet olduğunu bize söyledi.3. Hazırlık maçını İFA maçı gibi Riva Milli Takım tesislerinde Beylerbeyi ile yapan takımımız bu maçtada yaşanan gerginlikler nedeniyle yarım kaldı.Bu maçta artık kondüsyon eksikliği dışa vurmuş bir takım gördük sahada.Zaten maçın gerginleşmesindeki sebep bütün ikili müdahaleleri kaybetmiş olmamızdı.Bu maç yarıda kaldığında 2-0 yenik durumdaydık.

4.Hazırlık maçımızı Kelle İbrahim Stadında Geçtiğimiz sene alt yapı sorumlumuz olan Aydın hocanın takımı Gümüşsuyu ile oynayan takımımız 2-0 galip ayrıldı ve bu maç nihayet bitebildi.1. Amatör olan rakibine karşı rahat futbol oynayan ekibimiz Yasin Sakaloğlu'nun da forma giymesiyle çift forvet oynadı.Yasin 'le anlaşmanın olmadığı fakat denendiği söyleniyor.

5.Hazırlık maçımızı yine Kelle İbrahim Stadında Gazi Osman Paşa ile oynadık ve bu maç "anti Kırmızı-Yeşil " i futbolcularımızla yine yaşanan gerginliklerle yarıda kaldı. Bu maçıda yakından takip eden 20 taraftar bu takımda kondüsyon yok dediler.

6. Hazırlık maçımızı Yalova ile 29 Ağustos ile Kelle İbrahim Stadında yapacağız ve Yalovanın renkleri Kırmızı-Yeşil, 90 dk. maç izlemeye kimse gelmesin o maç yarıda kalır.

Peki neden böyle? Çünkü bu çocuklar genç ve hiç bir otorite yok başlarında.Takım içinde abi sayılacak tek kişi Sercan.Hatırlayın sahamızda bir maç ta sakatlanıp amatöre gönderilen Sercan.Beykoz'un öz evladı oynasın bu takımda diye yaygara koparanlar Sercan'a sahip çıkmadı.Hafizam beni yanıltmıyorsa 27 yaşında olması lazım.Kısacası takım içinde bir abi yok.Kulübede Hoca yok. Fantom Ahmet Hoca kendisi bu tarz agresif işlerle ünlüdür zaten o yüzden yok dedim. Başkan desen zaten pasifize edilmiş durumda hiç bir otoritesi yok.Sonuç disiplinsiz topçular.

Bu sene pek umutlu değiliz.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder