Paşabahçe HAYIR severdir.


Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Beykoz Şubesi gençlik kolları başkanı Buğça Öner tam bir sosyal aktivist gibi dernek dışında bireysel sosyal sorumluluk görevinide yerine getirerek organizasyon kabiliyetini konuşturuyor.

Başlık açıklaması; "Hayır severdir" atıfı siyasi algılanmasın, ADD zayen safını belli etmiş durumda aşağıda Buğça Öner'in mesajınıda okuyunca hayır işlendiğini anlayacaksınız. Tipik Fotomaç başlığı :)

Değerli arkadaşlar,

Biliyorum yoğun bir gündemle karşı karşıyayız ve olayların ülkenin lehine olması için çalışıyoruz. Ancak, 2 gün önce bir arkadaşım vasıtası ile Üsküdar Hasan Tan Çocuk Yuvası'ndaki kardeşlerimizin bayramda giyecek yeni kıyafetleri olmadığını ve bu yüzden üzüldüklerini öğrendim.

Duyarlı bir Türk genci olarak bu duruma kayıtsız kalmak bize yakışmazdı ve hemen harekete geçtik. Kavacık'ta bulunan Heap Shop çocuk mağazasıyla arkadaşım görüştü ve bir çocuğun 25 TL karşılığında giydirilmesi konusunda anlaşıldı. Mağaza sahibi ayrıca destek olacağını ve elinden gelen indirimi yapacağını da belirtti. Bunun dışında tanıdık-tanımadık çevremizdeki herkese hatta gittiğimiz kafe,restaurant, büfe vs.gibi yerlere durumdan bahsederek olumlu tepkiler aldık.

Şuanda çocuklarımızı gerçek anlamda destekleyen 22 kişiyiz.
Sizlerde bu büyük mutluluğa ortak olmak isterseniz;

Şahsıma- Buğça Öner bubu_oner@hotmail.com

ya da

Miray Akdemir akdemiray@msn.com

ulaşabilirsiniz.

Şimdiden teşekkürler...
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 yorum:

  1. Altınordu-Beykoz 1908
    Menemen Belediye-İstanbulspor
    Katılım?

    YanıtlaSil