Basketbol da çıkmadık candan Umut Kesilmiyor.


BEYKOZ GELECEĞİN TAKIMINI KURMAYA BAŞLADI

Türk basketbolunun köklü kulüplerinden Beykoz, genç ve mücadeleci bir ekip oluşturma yolunda adım adım ilerliyor. Bu doğrultuda Fenerbahçe altyapısından yetişen, ardından eğitimini Amerika Birleşik Devletlerinde sürdüren 1986 doğumlu power forvet Yiğit Yener'i kadrosuna kattı. Yiğit'in yanı sıra geçen sezon Kosova birinci ligi ekiplerinden Peja Piriştine forması giyen 1991 doğmlu forvet Utku Oğuz, Darüşşafaka'dan 1989 doğumlu power forvet Batuhan Çakmak, D.S.İ.'den 1991 doğumlu guard Utku Boyra ve Yeşilyurt'tan 1987 doğumlu forvet Erman Büyükbayrak'ta yeni sezonda sarı siyahlı formayı giyecekler.
Antrenör Murat Polat yeni transferler hakkında, "Sert, mücadeleci, hızlı ve Beykoz seyircisinin keyif alacağı bir takım olmayı planlıyoruz. Bu sebeple daha önce kendi takımlarında şans bulamamış, ancak yetenekli ve istekli gençlere bu formayı giydirmek ilk hedefimiz. Beykoz formasının kıymetini bilecek ve hakkını verebilecek gençlerden oluşan bir takım yaratmak istiyoruz."
Takıma Gürkan ve Ferit dışında 2-3 oyuncu daha alacaklarını belirten Polat, "Takıma ağabeylik yapabilecek transferler peşindeyiz. Gençlerle ağabeylerin arasında uyum yakalayabilirsek çok can yakarız. Gruptaki takımların isim ve kadrolarının yanı sıra, transfere de geç başladığımız için herkes bizi ligden düşme adayı takımlar arasında görüyor olabilir. Ancak Beykoz kulübünün 103 yıllık tarihine yakışır mücadeleyi sergileyerek kolay lokma olmayacağımızı ve asla pes etmeyen bir takım oluşturacağımızı herkes görecek. Öncelikli hedefimiz play-off'a girebilmek, sonrasının daha kolay olacağını düşünüyorum." diye konuştu.

UMUT TINAY BEYKOZ'DA

Beykoz, geçtiğimiz yıl TB2L şampiyonu olan Trabzonspor'un kaptanı Umut TINAY'la anlaştı. İTÜ altyapısından yetişen, defalarca milli takımlarda yer almış, ardından birinci ligde İTÜ, Tuborg, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Tekel, Mersin Büyükşehir Belediye ve Beykoz forması giyen Umut TINAY, yeni sezonda yeniden sarı siyahlı formayı giyecek.
Antrenör Murat Polat son transfer hakkında, "Uzun süreden beri aradığımız, bizi 4-5 seviye yukarı taşıyabilecek olan ve takıma ağabeylik yapabilecek önemli bir oyuncuyla anlaştık. Geçmişte de birlikte çalıştığım değerli kardeşim Umut TINAY umarım yeni sezonda takımımıza her anlamda büyük katkı sağlayacaktır. Kendisiyle yeniden çalışacak olmak bizlere mutluluk verdi." dedi.
Takıma 1 oyuncu daha monte edebileceklerini belirten Polat, "Kısa pozisyonunda bir oyuncu ile daha temaslarımız sürüyor. Son derece kaliteli bir kişiliğe sahip olan bu kardeşimizle de anlaşırsak, eksik kalan pozisyonumuza bir yabancı oyuncu alarak transferi kapatmayı düşünüyoruz. Şu an itibariyle hedeflediğimiz doğrultuda bir takım oluşturmayı başardık gibi görünüyor. Kulübümüz çok zor günlerden geçerken bu çalışmalar sırasında bizlerden desteğini hiç esirgemeyen şube sorumlumuz Haluk SÜMER'e ve takım menajerimiz Murat HAZNEDAROĞLU'na çok teşekkür ediyorum. Büyük Beykoz taraftarıyla da bütünleştiğimizde ne denli tehlikeli bir takım olduğumuzu herkes görecek." dedi.
Kaynak : istanbul basket
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder