Nejat Sayman: "7 ve 8. Haftalara hazırlanıyoruz."

TB2L’de sıkıntılı günler yaşayan Beykoz hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı ligin formda ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçı için çalışmalarını sürdürüyor.

İstanbul ekibinin antrenörü Nejat Sayman, kadroda revizyon yapmayı planladıklarını ve antrenman eksiklerini gidermeye çalıştıklarını söyledi. Sayman, “Takım ligin başlamasına 1 ay kala antrenmanları bırakmış. Halbuki yaz dönemini verimli geçirmişlerdi. Ancak antrenmansız geçen koca 1 ay her şeyi sıfırlamış. Şu anda ağır bir yükleme içindeyiz. Başka şansımız yok. Bazı maçları risk etmek zorundayız. Aslında 4 maçta 3 yenilgi almamıza rağmen kaybettiğimiz bir şey yok. Çünkü kaybetmemizin çok doğal olduğu maçları kaybettik. Rakiplerimizle henüz karşılaşmadık. İTÜ galibiyeti bize soluk aldırdı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, belki de ligin en formda ekibi. Çok zor maç olacak. Ardından Optimum TED Ankara Kolejliler'i konuk edeceğiz. Bu iki maçı risk ettiğimizi ve çalışmalarımızı 7i ve 8. haftalar için yaptığımızı söyleyebilirim” dedi.

Çok genç ve yetenekli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduklarını da vurgulayan Sayman, “Zamana ihtiyacımız var. Oyuncularım gerçekten çok iyi çalışıyor. Fiziksel olarak diğer takımlara yaklaştığımız anda kazanmaya başlayacağız. Bu hafta yetişmese de önümüzdeki hafta Amerikalı bir oyuncu getireceğiz. Erkan İnan ve Arın Soğancıoğlu ile 1 numaradaki sorunumuzu çözdük. İhtiyacımız olan şey çok antrenman ve birbirimize alışabilmek. Bu zorlu grupta önce ligde kalmak ve ardından bunu başarmamız halinde play-off oynayacak şekilde planlamayı yapıyoruz. Önümüzdeki yıllar için genç ve önemli bir kadro oluşturduk. Beykoz gibi 100 yılı aşan bir kulübün hak ettiği yere gelmesini sağlayacağız. Beykoz yönetimi şu anda çok konsantre ve elinden geleni yapıyor” diye konuştu.



Kaynak: TBF
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder