Oyun Bozan Çocuklar

Bu yazı için bu galibiyeti bekliyordum.Kahmanmaraşta 16 tane aslan gibi çocuğun mücadelesini izledim.sokağımın , Mahallemin , takıldığım mekanların adamları sahada. O yüzden çok samimiyiz.Asafcan sıkıntısıda bu yüzden sanırım.Bizim ilgimiz hocayı sıktı.

Yılmaz Vural bu takımı istedi verilmedi.Destek vereceğiz diyerek Zeki Aksu 'ya takım verildi.Zeki Aksu dan başarısızlık ve usulsüzlük iddiaları nedeniyle destek çekildi.Zeki Aksu ile takım küme düştü fakat futbol (A.Ş.) yönetimi geri alınma fikri konuşulmadı bile...

18 tane geçen sene U19 da oynayan futbolcuyla lige çıktık takım 5 hafta gol atamadı.7 hafta her maçta gol yedi.5-0'lık deplasman malubiyetleri,evimizde 4-1 yenilmeler.Sayın Zeki Aksu 'dan istifa yok.Belediyeden hareket yok.Herkes bu ortamda amatörlüğe kendini alıştırmış.Önümüzde ki sene BAL 'da ki deplasmanları düşünür olmuş.Beykoz maçları 100 kişiye oynarken,Paşabahçe,Ortaçeşme maçları 2 katı doluluk yaşanıyor.Bu ortamda Beykoz Belediyesi diye bir klüp kuruluyor. 2.Amatörden başalayacak bu klüp gençlerimize yeni spor alanları açacak açmasınada eldeki spor klübümüz uçurumun kenarındayken bu klüp niye?

Gelelim komplo teorime; Klübün Sayın Zeki Aksu 'ya verilmesinin altında bir amaç var. 1. alternatif Zeki Aksu 'yu bitirmek.Kimin neyine yarar bu ihtimal bilmiyorum ama verilen sözlerin tutulması nedendir? 2. Alternatif benim en çok korktuğum.Beykoz da insanların sosyalojik olarak potansiyelinin olduğu tek platform bu takım.İnsanları toplayıp bizim fabrikamız neden kapandı,bizim evlerimiz neden yıkıldı diye örgütleyecek tek topluluk bu takımın çevresinde dönüyor.Bu potansiyelide Şehitler yürüyüşü ve 19.08 Beykozlular günüyle kanıtladı.Yalnız bu ,nsanların beslendiği tek şey takımımız.Bu potansiyelin sindirilmesi için bu klübün ortadan kalkması lazım.
Eğer bu takım amatöre düşerse Belediyenin takımıyla birleştirilir.Hem takım kalkınır belediye göze hoş görünür hemde belediye takımı 3 lig birden atlar.

Benim bu komplo teorilerim eğer doğruysa bu oyun çok güzel işliyordu taki Kahramanmaraş'a kadar.

Bu çocuklar paraya,pula tamah etmiyorlar.Su içmeden antreman yapıp,odalarında akreplerle uyuyorlar.Şöhret peşinde değiller.Bu çocuklar "Oyun bozan çocuklar" , düzenin emirlerine boyun eymediler.Bir destan yazmadılar ama onurlu mücadeleleri ile bizde varız dediler...

arma için Oyun bozan çocuklar.
Share on Google Plus

About Semt Aşığı

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder