Beykoz1908 vs F.C Barcelona



Yapılacak bir futbol muhabbetinin içerisinde Barcelona ile Beykoz'u aynı cümlede kullanmak zor ama iki takımda son haftalarda yaşadıkları zorlu deplasman seyahatleri ile bunu başarıyorlar.
Sivas deplasmanına gitmek isteyen takım federasyon ile iletişim bozuklukları sebebiyle yanlış hava alanına gidince uçağı kaçırmış ve uzun süren bir otobüs yolculuğu sonrasında maça çıkmıştı.Gerek yol yorgunluğu gerekte konsantrasyon eksikliği ile ilk dakikalarda yenilen goller sebebiyle takım farklı mağlubiyet ile ayrılmıştı.

Koş Pedro Koş
Dün de Barcelona hava şartları ile yaşanan grev nedeniyle havayolunu kullanamadılar ve federasyonun maç saatine kısa bir süre kala maçı ertelememe yolunda karar alınca,zorlu bir deplasman yolculuğu yaptılar.Maça kısa bir süre kala stada varan Barcelona buna rağmen Osasuna'yı yenmeyi başardı.
Hadi bizi anladım burası Türkiye'de dünya sıralamasında birinciliğe yerleşen bir takımın böyle durumu düşmesi çok ilginç.
Share on Google Plus

About Hoazin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 yorum:

  1. Ne hoş bir benzerlik olmuş :)

    Bu arada Beykoz'a başarılar,umarım bu kötü durumdan artık bi şekilde kurtulursunuz.. Hoş bizde yakında dönecek gibiyiz 3.ligimize...

    YanıtlaSil
  2. Ulaşım sponsoru kim Baselona nın :D

    YanıtlaSil